3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 10:30

23.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládl Nový Hradec


Branky


6

Královéhradecké derby se utkalo tuto sobotu v 10:30 na hřišti Nového Hradce. Rival z Třebše přijel zabojovat o body při své záchraně v tabulce. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní dominance NHK přinesla ovoce

Domácí vstoupili do zápasu akčně a už v páté minutě si vytvořili první šanci na ohrožení třebešské branky, tomu však zabránila obrana hostů. Gól domácích přišel v minutě devatenácté, kdy autem Lukáš Kruml nahrál Janu Karlovi, který se po chybě obrany dostal do pozice, kdy mohl sám střílet na brankáře a míč do sítě propadl. V dalších minutách opět hrozili domácí, mířili často ale mimo branku anebo do hrsti brankáře Hofmana. Další gól přišel v 37. minutě, kdy se opět do sám na brankáře dostal jeden z domácích hráčů, a to Pavel Novák a ránou levou nohou do horní části branky nedal brankáři žádnou šanci. V samotném závěru poločasu měla Třebeš ještě volný přímý kop, míč ale zamířil těsně vedle branky.

 

Třebeš ožila

Pár minut po hvizdu na druhou půli přišla hrubka v rozehrávce posledního z obránců domácích a jeden z útočníků Třebše utekl sám na brankáře, místo s třemi tyčemi však přestřelil. Třebeš ožila ve své práci do útoku, nicméně kámen úrazu byl v zakončení, kde se nedařilo. Rozhodující gól přišel v 64. minutě, kdy jeden z obránců domácích nakopl od svého pokutového území míč přes celé hřiště, balón zpracoval Pavel Novák, došel do velkého vápna a nahrál na volného Františka Lindera, který se již nemýlil. Poměrně rychle přišla odpověď hostů, kterým se konečně podařilo zakončení. Z rohového kopu se hlavou trefil Pavel Fridrich.  Do konce zápasu se našli opět šance na obou stranách. Třebeš to zkoušela i střelami z dálky. Nový Hradec se dostal opět do příležitosti sám na brankáře, tentokrát však střela nesedla. Tři body tak zaslouženě zůstaly na Novém Hradci. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář, trenér: "I přes výhru nám dnes vázla kombinace a ve finální fázi nám chyběl větší klid a kvalita. Klíčový okamžik utkání byla 52 minuta, kdy hosté za stavu 2:0, neproměnili samostatný nájezd od půlky hřiště. V závěrečných minutách nás fyzicky doběhlo středeční pohárové utkání se Solnici a hosté po standartní situaci zbytečně skórovali."

TJ Sokol Třebeš B
Petr Kincl, trenér: "Zcela zasloužené vítězství domácích. Naše hra neměla jiskru a takhle se malé derby nehraje. S takovým výkonem, by jsme nevyhráli ani nad partou kluků za barákem. V dalším zápase zkusíme uhrát nějaké body."



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
V. Gilar [-] - D. Hozák [-] , T. Matějka [-] , J. Karel [-] (69. T. Mihulka [-] ) , P. Novák [-] (84. A. Karmin [-] ) , M. Šmíd [-] (49. J. Kolínek [-] ) , J. Vydarený [-] , F. Linder [-] , L. Kruml [-] (46. B. Andrýs [-] ) , J. Ležík [-] , J. Bičiště [-]

TJ Sokol Třebeš B
D. Hofman [-] - L. Michal [-] (58. J. Kurečka [-] ) , J. Sobotka [-] (72. P. Stehlík [-] ) , F. Vlkanova [-] , T. Téra [-] , P. Fridrich [-] (72. J. Franta [-] ) , V. Špitalský [-] (46. M. Franta [-] ) , L. Rederer [-] , D. Hruška [-] , T. Havrda [-] , J. Pospíchal [-] (58. J. Rychtár [-] )

ŽK: 85. T. Téra .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: OBRAJTR Tomáš - ŠESTOŘÁD Jakub, MIŽIČ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip experta: výhra domácích

Zde tipuji výhru domácích, kteří navážou na předchozí domácí výhru proti silnému Trutnovu B.

Tip: výhra domácích