2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj lídrů zvládla lépe Železnice


Branky


11. J. Kypr , 32. J. Míka - 5. M. Vítek
6

Hřiště v Železnici uvítalo souboj týmu ze třetí a čtvrté příčky tabulky, a to jmenovitě mezi domácí Železnicí a Roudnicí. Zápas byl herně velmi přitažlivý pro diváky, sešlo se jich téměř 240!

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Famózní obrat

 Do úvodních minut vstoupil lépe mančaft Roudnice, který hrál s velkou motivací a sebevědomím. Za to byl tým i  odměněn, a to v podobě vedoucí branky v utkání, když se prosadil ve druhém utkání za sebou Vítek Marek. Vedení však netrvalo příliš dlouho. Domácí stihli skóre otočit ještě v první půli, díky brankám Kypra ve 12. minutě a nádhernou individuální parádou ve 38.minutě z kopačky Honzy Míky, který skvělou střelou zakončil zhruba z 18 metrů. I když Roudnice přesně znala přednosti Železnice, nepovedlo se jim uhlídat vyrovnání z rohového kopu právě ve 12. minutě. Železnice tak fascinujícím obratem šla do šaten s o něco lepší náladou než hosté.

 

 

 

 

8 žlutých, 1 červená

Druhý poločas byl ze strany hostů po taktické stránce lepší. Dlouhé nákopy a vhazování, které jsou pro Železnici typické, přestaly na Roudnici platit. Nicméně na těžkém terénu se však hostům nedařila kombinační hra. A když se k brankové příležitosti dostal jeden z celků, netrefil konstrukci branky. V hnaní za vyrovnáním museli hosté hru vzadu více otevřít. To se jim vymstilo a hrdinou zápasu se mohl stát domácí Klouza, který v samostatném nájezdu ztroskotal na hostujícím Hopkovi. Dále stojí za zmínku Hakenova hlavička nad branku. Druhá půle by se také dala vyložit jako bitva plná zákroků, padlo celkem 8 žlutých karet a jedna červená. Stav ale zůstal neměnný a z velmi těžkého utkání se radovali domácí. 

 

 

 

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Vladimír Blažej, trenér: "Sehráli jsme jeden z nejtěžších zápasů dosavadního průběhu soutěže. Roudnice je výborně fyzicky připravená, hráči byli motivovaní a zdobila je zejména rychlost. Cením si obratu ve skóre, drama ve 2.půli jsme mohli zlomit, šance na to byly. Musím vyzdvihnout kohezi týmu, morálku a nasazení, všemu vévodil výborný výkon našeho H-systému v podání dua Haki-Hagi. Velký doping před další obrovsky těžkou sérií."

TJ Sokol Roudnice
Tomáš Rejl, sekretář: "Dnes viděli diváci kvalitní a rychlé utkání, které mělo spád. Byl to vyrovnaný zápas ve kterém byli domácí o branku šťastnější."



Sestavy


TJ Sokol Železnice
M. Puš [-] - T. Odvárko [-] , Š. Kracík [-] , F. Burgert [-] - D. Barták [-] , J. Šťastný [-] , J. Míka [-] , L. Haken [-] , R. Klouza [-] (92. P. Saal [-] ) - M. Miler [-] , J. Kypr [-] (78. M. Beránek [-] )

TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - D. Koutník [-] , V. Vladeka [-] (67. J. Tomeš [-] ) , Š. Veselý [-] , M. Cuberka [-] , T. Hladík [-] (67. L. Koutník [-] ) , V. Pospíšil [-] , J. Šalda [-] , M. Vítek [-] , J. Černý [-] , D. Dostál [-] (77. M. Zima [-] )

ŽK: 21. F. Burgert , 44. M. Puš , 82. M. Beránek , 84. J. Míka - 25. D. Dostál , 42. M. Cuberka , 55. V. Pospíšil . ČK: 90. M. Cuberka .
Počet diváků: 234. Rozhodčí: DOROTÍK Petr - PILNÝ Marek, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip experta: výhra domácích

Magnet tohoto kola, ve kterém se představí třetí celek proti čtvrtému. Nic jiného než naší výhru ani tipovat nemohu.

Tip: výhra domácích