0:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miletín si došel pětigólové vítězství


Branky


6

Sobotka na svém hřišti přivítala dobře rozehraný Miletín. V boji o záchranu v lize se domácí rvali o výsledek, ten však skončil jednoznačně. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2 minuty stačily na dvougólové vedení

Prvních zhruba deset minut bylo v režii domácích, kdy si vytvořili dvě slibné šance, které ale k jejich smůle končily mimo branku. Hosté ale otočili hru a další minuty patřily rozhodně jim. Z rohového kopu se snad hrudí prosadil Lukáš Andrle. Druhý gól přišel za zhruba 80 sekund. Vše začalo odkopem brankáře Richtera, s míčem si pak u lajny pohrál jeden z útočníků a předložil Josefu Němečkovi, který si při útoku na gólmana pomohl převalovačkou a zakončil do odkryté brány. Další gól přišel o pár minut později, po nákopu od autové čáry se prosadil Filip Vondrouš. Tentýž střelec rozvlnil síť ještě v 38. minutě, kdy dostal ve velkém vápně míč a napálil ho náramně do středu branky. Domácí však neskládali zbraně, nicméně jejich nebezpečné útoky končily v obraně hostů. Po poločase se tak šlo do šaten za hořkého stavu pro domácí.

 

 

Břevno nepřálo snížení

Po změně stran aktivita hostů opadla a domácí několikrát využili nepřesných rozehrávek hostů. Sobotka si vytvořila opět několik slibných šancí, které ale končily mimo branku. To platí i o penaltě, kterou domácí nevyužili. Proti brance bylo břevno. Poté přišel pokutový kop hostů, který proměnil Jan Hátle střelou mířenou do levé šibenice. Miletín tak potvrdil roli favorita a v půdě domácích nezaváhal. 

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Sobotka
Z. Přikryl, trenér: "Dnes bychom bohužel nedali gól ani zítra…výsledek úplně neodpovídá průběhu na hřišti, ale fotbal se hraje na góly. Soupeři gratulujeme k vítězství."

SK Miletín
Antonín Kraus, vedoucí mužstva: "Co se týče výsledku z naší strany velmi povedený zapas. V naší hře však bylo k vidění mnoho nepřesností a zbytečných chyb. Důležitý je ale výsledek a zisk cenných bodů."



Sestavy


SK Sobotka
P. Chrpa [-] - P. Čerych [-] , J. Novák [-] , J. Vaníček [-] (56. T. Pavlíček [-] ) , M. Klouček [-] (56. O. Knobloch [-] ) , P. Halbych [-] , L. Král [-] , R. Žďánský [-] , T. Klečal [-] , J. Kocourek [-] (76. Z. Přikryl [-] ) , T. Baster [-]

SK Miletín
M. Richter [-] - Š. Kulina [-] (80. J. Tomášek [-] ) , L. Andrle [-] (46. J. Hátle [-] ) , J. Němeček [-] (63. M. Sláma [-] ) , Z. Minich [-] , F. Vondrouš [-] (71. M. Kučera [-] ) , D. Sás [-] , O. Machačka [-] , M. Bartoníček [-] , L. Kňourek [-] , T. Lámr [-]

ŽK: 52. P. Čerych , 81. L. Král , 84. P. Halbych - 10. Š. Kulina , 50. Z. Minich , 65. J. Hátle , 71. L. Kňourek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: LUKES Jan - SMOLA Vojtěch, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip experta: výhra hostů

Derby okresu Jičín, které ovládne hostující celek.

Tip: remíza