3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:30

22.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov doma nedovolil Třebechovicím bodovat


Branky


8

Umělá tráva v podkrkonošském Trutnově přivítala Třebechovice. Souboj týmů podobného umístění v tabulce přinesl zajímavý zápas. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Landa otevřel skóre

Zápas začal velmi vyrovnaně. Hrálo se od brány k bráně. První branka přišla v 18. minutě, kdy dostal přihrávku před brankáře Štěpán Landa, který ho i prostřelil. Trutnov tak vedení 1:0 udržel až do konce první půle.

 

Gólová podívaná

Druhý poločas nenechal na góly dlouho čekat. Již 4 minuty po začátku se prosadil hostující Dominik Dědeček parádní hlavičkou na přicházející centr. Gól pozvedl výkon obou týmu a zase byl vidět velmi aktivní fotbal. Trutnov si chtěl své vedení vzít zpátky a to se podařilo v 66. minutě, kdy na úrovni velkého vápna vystřelil Patrik Brejcha, míč přeletěl brankáře a zajel mezi tři tyče. Pár minut na něj přidal další gól do pojistky Trutnova Patrik Doubic, který dostal přihrávku před brankáře a svou střelou se nemýlil. V 86. minutě přišel faul trutnovských na Michala Věříše a bylo odpískán volný přímý kop, kousek od začátku pokutového území. K němu se postavil Radek Bíl a perfektní točeným balónem vymetl šibenici trutnovské branky. Na vítězství to ale nestačilo, a tak tři body zůstaly v Podkrkonoší. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov B
Michal Vlček, vedoucí mužstva: "Na podmáčené umělce bylo k vidění vcelku vyrovnané utkání, kde byl v první půli aktivnější soupeř a po změně stran jsme iniciativu převzali my. To, v čem jsme soupeře jednoznačně předčili, byla nebezpečnost, která plynula z dobře zvládnutého přechodu do útoku a rychlých brejků. Bohužel jsme s těmito šancemi nakládali stejně jako na podzim a trestuhodně je zahazovali. Vlastní neefektivitou jsme se tak opět zbytečně vystavili závěrečnému dramatu, které pět minut před koncem umocnil gól hostů."

SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl, vedoucí mužstva: "Trutnovská umělka nám opět nevoněla. Minulou sezónu jsme odešli poraženi a letos také. Domácí se ujali vedení, my jsme vyrovnali začátkem druhé půle. Poté již úřadovali domácí a dvěma góly zápas prakticky rozhodli. My jsme v závěru utkání dokázali jen korigovat na konečných 3:2."



Sestavy


MFK Trutnov B
T. Hampl [-] - T. Groer [-] , P. Makovský [-] , J. Tobiáš [-] (46. O. Turner [-] ) , S. Houdek [-] - V. Bekr [-] , P. Brejcha [-] , M. Kamitz [-] , V. Valášek [-] - P. Doubic [-] , Š. Landa [-] -

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - D. Dědeček [-] , K. Jánský [-] , F. Ježek [-] , M. Věříš [-] , M. Bíl [-] , J. Želízko [-] , J. Krejcar [-] , D. Šedivý [-] , R. Bíl [-] , V. Kotal [-]

ŽK: 65. M. Kamitz , 77. O. Turner , 93. P. Makovský - 94. V. Kotal .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: Šnajdr Michal - NÝVLT Roman, SMOLA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Marek Kout
Tip experta: remíza

Zde vsadím na remízu, oba týmy hrají poslední dobou podobně.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích