2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice si došla pro další tři body


Branky


8

Další utkání, které Roudnice jako domácí tým nemohla odehrát na svém hřišti. Zápas se tak uskutečnil na umělé trávě hradecké Slavie proti náchodskému B-týmu. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól

Diváci nemuseli na první gól dlouho čekat. V 6. minutě se po rychlém brejku dostal sám na brankáře a skóroval Vítek Marek. Roudnice si tak vytvořila vedení, které nutil Náchod více útočit. Náchod se snažil útočit přes nakopávané míče, Roudnická obrana si s tím ale dokázala poradit a nedovolila žádnou větší šanci. První poločas se tak hodně odehrál na kopačkách domácích. 

 

Zahozené šance

Do druhého poločasu vrazila Roudnice stejným tempem. Po chvíli hry druhého poločasu přišla kombinace Vitka s Koutníkem, kde Koutník zpoza šestnáctky vystřelil a poslal tak Roudnici do pohodlného vedení. Náchod vystřídal a začal se pokoušet vyvíjet větší tlak. Čas na míči se prakticky vyrovnal, nicméně více brankových příležitostí jsme mohli evidovat přes náchodskou brankou. Vše ale vyřešil brankář Kuneš nebo nepřesné zakončení domácích. Zvýšit vedení na 3:0 mohl v 88. minutě jednogólový Denis Koutník, tutovou šanci ale neproměnil. Stav se tak nezměnil a Roudnice si z azylu v Hradci odvezla tři body. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roudnice
Tomáš Rejl, sekretář: "V utkání jsme byli lepším týmem. Pokud bychom proměnili několik 100% šancí, mohli jsme dohrávat v pohodě."

FK Náchod B
Jaroslav Panenka, trenér: "V neúplné sestavě jsme neodehráli špatné utkání, svoje šance jsme neproměnili a tak body zůstali domácím."



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - T. Hladík [-] (77. L. Koutník [-] ) , V. Vladeka [-] (62. J. Tomeš [-] ) , Š. Veselý [-] , M. Novotný [-] , D. Dostál [-] (81. J. Šalda [-] ) , V. Pospíšil [-] , M. Vítek [-] , J. Černý [-] , D. Koutník [-] , M. Cuberka [-]

FK Náchod B
J. Kuneš [-] - J. Balcar [-] (46. M. Jahoda [-] ) , D. Hrubý [-] , P. Novák [-] , J. Čejchan [-] , A. Šesler [-] , J. Gois [-] , Š. Donát [-] , J. Melichar [-] , D. Král [-] , D. Poláček [-]

ŽK: 65. Š. Veselý .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: LUKES Jan - JANOTA Josef, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Marek Kout
Tip experta: výhra domácích

Roudnice potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích