Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

21.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice přejela třebešské béčko


Branky


8

Do Železnice zavítalo béčko královéhradeckého týmu TJ Sokol Třebeš. Třebeš, která zatím hledá formu se pokusila oloupit domácí o tři body. Solidním výkonem si ale Železnice vítězství pohlídala.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kollátor držel Třebeš

Utkání začalo hodně svižně a už ve druhé minutě mířil zpoza vápna nad Míka. Tentýž muž byl v 7. minutě úspěšnější, když přímý kop ze 20 metrů zatočil k tyči Kollátorovy branky a otevřel skóre zápasu. Další střelecký pokus přišel v 15. minutě, kdy ze třicetimetrové vzdálenosti otestoval hostujícího brankáře Jan Šťastný.  V 19. minutě přišel centr zleva od Filipa Burgerta, míč se dostal k Milerovi, který jej ale netrefil ideálně. Michal Miler to ale napravil hned v další minutě, kdy hlavou poslal do sítě centr Bartáka a uklidnil tak domácí lavičku vedením o dvě branky. V rozmezí dalších několika minut následovaly další příležitosti, ty však v síti neskončily zejména díky třebešskému brankáři. Hosté se poprvé do koncovky dostali ve 32.minutě, ale kapitán Filip Vlkanova mířil hlavou po rohu mimo. Pasáž od tohoto okamžiku patřila spíše hostům, vážnější příležitost si ale nevypracovali. Tečku za prvním poločasem udělala akce Barták s Kyprem, po níž mířil Kypr z první těsně mimo.

 

Zasloužená výhra

Druhý poločas začal pro Železnici znovu výborně. Ve 47.minutě prodloužil Barták míč hlavou, Kypr ho pustil na rozběhnutého Michala Milera a ten z úhlu s pomocí břevna nekompromisně zvýšil na 3:0. V 51.minutě mohl přidat další branku Klouza, ale jeho hlavička se do branky nevešla. Třebeš snížila v 70. minutě, když se po přímém kopu zprava prosadil kolenem Josef Pospíchal. Naštěstí hned vzápětí uklidnil situaci Honza Šťastný, který po akci Kypra s Milerem prostřelil Kollátora počtvrté. V 77.minutě se individuálně prosadil do vápna Kypr, předložil Bartákovi a Kollátor vytlačil jeho střelu na roh. Ten zahrál zleva Míka a míč uklidil do sítě s klidem Lukáš Haken, stav se tak zvýšil na 5:1. V 86.minutě znovu prošel po levé straně Kypr a nahrál na hranici vápna nabíhajícímu Saalovi. Ten prudkou střelou nedal Kollátorovi šanci a vsítil svoji první branku v A-třídě. Velmi dobře hrající Kypr mohl v 90.minutě ještě přidat další branku, nechal však znovu vyniknout Kollátora. Nakonec tak zápas skončil poměrem 6:1 pro domácí celek.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Vladimír Blažej, trenér: "Při pohledu na sestavu hostů, ve které nastoupilo 6 hráčů hrajících v pátek za áčko, jsme měli respekt. Navíc indispozice Bucka a Mestického nás přinutila sáhnout po další alternativě systému, za sebe musím říci, hodně se osvědčila. Průběh-výborných 30 minut, poté tlak Třebše, po pauze sportovní převaha. Tým chválím, výkony Kypra, Šťastného, Bartáka byly ozdobou duelu. Opět skvělá hra defenzívy a nasazení halvbeků, diváci byli spokojeni. Navíc přispěli k daru přes 7000 Kč pro Žeretice. Krásné Velikonoce."

TJ Sokol Třebeš B
Lukáš Miler, trenér: "Výsledek odpovídá průběhu utkání. U všeho jsme byli později než domácí. Teď je naším hlavním úkolem zachránit soutěž pro nastupující dorostence a nebude to vůbec jednoduché."



Sestavy


TJ Sokol Železnice
M. Puš [-] - A. Starý [-] , F. Burgert [-] , Š. Kracík [-] - J. Míka [-] , J. Šťastný [-] , L. Haken [-] , R. Klouza [-] (80. P. Saal [-] ) , D. Barták [-] - M. Miler [-] (85. M. Beránek [-] ) , J. Kypr [-] (90. J. Daniš [-] ) -

TJ Sokol Třebeš B
V. Kollátor [-] - J. Sobotka [-] (61. J. Franta [-] ) , F. Vlkanova [-] (67. F. Schober [-] ) , J. Pospíchal [-] , P. Fridrich [-] (61. J. Kurečka [-] ) , V. Schober [-] (74. P. Stehlík [-] ) , L. Rederer [-] , D. Hruška [-] , T. Havrda [-] , O. Kunc [-] , T. Téra [-] (61. M. Franta [-] )

ŽK: 71. J. Kurečka , 88. D. Hruška .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: Šiling Karel - SMOLA Vojtěch, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Miroslav Richter
Tip experta: remíza

Hradecká rezerva Třebše zavítá na horkou půdu Železnice, která se chce porvat se Skalicí a Bělohradem o příčky značící postup. Ale doma s Třebší zaváhá a na penalty prohraje.

Tip: výhra hostů