D. Novák 35.
T. Česák 58.
P. Koza 87. (p.)
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

21.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dosud neporažený kádr z Kunčic porazil Českou Skalici


Branky


35. D. Novák , 58. T. Česák , 87. P. Koza (p.) - 33. O. Chráska , 53. O. Chráska
7

21. kolo přineslo i souboj týmů z předních příček tabulky, a to domácích Kunčic s Českou Skalicí. Fotbalisté domácích sice odehráli zatím pouze tři utkání, dvě byla odložena, všechna zatím ale vyhráli a jsou tak zatím neporaženým celkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskurychlé srovnání

Aktuální lídr z České Skalice věděl, že přijel odehrát nesmírně těžký zápas. První poločas se odehrál aktivně v podání obou mužstev. Do vedení poslal Skalici Ondřej Chráska, kdy dostal centr ze strany a skluzem do prázdné brány zajistil jednogólový náskok. Domácím se povedlo vyrovnat do 120 vteřin. Autorem se stal lídr tabulky střelců David Novák, který zasekávačkou ve vápně a následnou střelou na přední tyč srovnal stav utkání. Po ostrém střetu se tak šlo do šaten za vyrovnaného stavu.

 

Penalta jako stěžejní událost

V druhé půli po nákopu brankáře a špatném odkopu jednoho z domácích hráčů do vápna se z volej trefil Ondřej Chráska a poslal tak Skalici do vedení. Stejně jako v prvním poločase přišla rychlá odpověď a po pěti minutách hry se trefil domácí Tomáš Česák, který utekl od půlky hřiště dvěma hráčům a zakončil. Ke konci zápasu přišly penalty na obou stranách. Skalice svoji možnost na zisk vedení nevyužila. Ovšem domácí Petr Koza se nemýlil, a tak díky pokutovému kopu v 89. minutě poslal Kunčice do vítězné nálady. Česká Skalice po sérii neproměněných šancí včetně nastřeleného břevna od Diviše nedokázala odpovědět a Kunčice tak slavily výhru. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Z. Šulc, sportovní ředitel: "Na Skalici to umíme! Kluci podali výborný výkon a zdolali lídra soutěže, v závěru utkání/91.min./ nás podržel vynikající Mára Gall chycenou penaltou a tak jsme spolu s našimi příznivci mohli slavit vítězství."

TJ Jiskra Česká Skalice
Marek Vik, vedoucí mužstva: "Na to abychom dnes mohli pomýšlet na body, bychom museli podat výrazně lepší výkon. Konečný výsledek tak je spravedlivým vyjádřením dění na hřišti. Domácím gratulujeme k vítězství..."



Sestavy


SK Bystřian Kunčice
M. Gall [-] - T. Zákravský [-] , R. Feko [-] (92. J. Charvát [-] ) , D. Novák [-] , M. Včelák [-] , T. Česák [-] , M. Šulc [-] , P. Koza [-] , D. Šolc [-] , J. Kváš [-] , P. Hantsch [-]

TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - M. Šrajbr [-] (90. P. Rompotl [-] ) , J. Chmelík [-] , V. Novotný [-] , O. Chráska [-] , T. Pácalt [-] , O. Resler [-] (63. K. Čáp [-] ) , M. Diviš [-] , S. Hanel [-] , P. Sedláček [-] , V. Výborný [-]

ŽK: 37. D. Novák , 90. R. Feko - 55. V. Novotný , 74. J. Chmelík , 86. T. Pácalt , 86. P. Sedláček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Švec Martin - VRABEC Hynek, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Miroslav Richter
Tip experta: výhra domácích

Zde zkusím překvapení v podobě vítězství domácích. Kunčice doma umí zahrát velice dobře a právě teď je jejich šance ukázat, že patří na vyšší příčky a Českou Skalici přehrají.

Tip: výhra hostů