1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

20.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš si zajistila první jarní vítězství


Branky


9

Domácí Třebeš přivítala v Hradci Náchod, který aktuálně bojuje o vzestup z poslední příčky tabulky. Body ale nakonec zůstaly na domácím trávníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Minuta před poločasem rozhodla o celém zápase

První poločas začal velmi aktivně. Oba týmy se snažily o rychlé kombinace a ohrožení branky. Držení míče téměř vyrovnané. Více šancí ale zaznamenal Náchod, žadnou ale nedokázal využít. Rozhodující moment utkání přišel ve 44. minutě, kdy se trefil kanonýr Filip Vlkanova. Gól padl po souboji na půlce, kde se balón dostal přes dva náchodské hráče, průnukovou přihrávkou se dostal na jednoho z třebešských hráčů, který nacentroval přímo na Vlkanovu. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí. 

Série neproměněných šancí o vyrovnání

Druhý poločas se odehrával ve znamení velkého tlaku hostů a vytváření nebezpečných situací. I přes jasné gólové situace se hostům nepodařilo vsítit branku a tři body tak zůstaly v Hradci Králové. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš B
Vlastimil Krykorka, vedoucí mužstva: “Máme za sebou těžké bojovné utkání na jehož konci jsou první 3 jarní body ceny zlata. Důležité je, že tým podal po zápasech, kdy se vůbec nedařilo kolektivní výkon a bojoval až do konce. Výkon hostů rozhodně nekorespondoval s jeho postavením na chvostu tabulky. O to větší cenu pro nás vítězství má.“

FK Náchod B
Jaroslav Panenka, trenér: “Co k dnešnímu utkání říct.Těžký zápas o body,které jsou důležité pro obě družstva.Bohužel pro nás zůstavají body v Třebši.Dnešní zápas kluci zvladli až na jednu a to podstatnou věc,neproměň ujeme šance!!Za předvedený výkon kluky chválím,výsledek je bohužel špatný a tak musíme zabrat v příštím zápase.“



Sestavy


TJ Sokol Třebeš B
D. Hofman [-] - M. Farkaš [-] , T. Hendrich [-] , J. Černý [-] (73. M. Franta [-] ) , F. Vlkanova [-] (90. M. Heřman [-] ) , J. Fridrich [-] (81. P. Stehlík [-] ) , P. Fridrich [-] , V. Schober [-] (90. V. Špitalský [-] ) , L. Rederer [-] , T. Havrda [-] (73. T. Téra [-] ) , O. Kunc [-]

FK Náchod B
J. Kuneš [-] - A. Šesler [-] , F. Gois [-] (46. L. Světlík [-] ) , J. Čejchan [-] , D. Poláček [-] (76. P. Novák [-] ) , M. Jahoda [-] , J. Fenz [-] , J. Ansorge [-] , D. Hanzl [-] (46. L. Knap [-] ) , Š. Donát [-] , D. Král [-] (84. J. Melichar [-] )

ŽK: 37. F. Vlkanova , 45. M. Farkaš , 92. M. Heřman - 45. F. Gois , 89. L. Knap .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žerovnický David - BERÁNEK David, NOVOTNÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Tomáš Kučera
Tip experta: výhra domácích

Náchod by potřeboval vyhrát ale můj tip je výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích