0:1
(0:1)
41. M. Miler
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

20.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní tři body pro Železnici


Branky


41. M. Miler
9

V tomto utkání Nové Město přivítalo Železnici. Výhru hostů zařídil svým prvním soutěžním gólem v železnickém dresu Michal Miler.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující gól

 Hosté měli častěji míč na kopačkách, vinou nezvykle mnoha nepřesností se ale nedostávali ke střeleckému zakončení. Domácí organizovaně bránili a snažili se o rychlé protiútoky, které ale železnická obrana dokázala celkem bez problémů eliminovat. O výsledku utkání rozhodla situace ze 41.minuty – Míka zahrál přímý kop, ve vápně si našel míč Michal Miler a hlavou ho poslal o tyč do sítě, čímž zaznamenal první soutěžní branku v železnickém dresu.

 

 . 

 

   

 

 

Železnice si udržela vedení

V druhém poločase byla znovu lepším týmem Železnice a asi největší rozruch přinesla 66.minuta, kdy byl ve vápně zřejmě faulován Miler, rozhodčí to ale jako penaltový zákrok nevyhodnotil. Závěr zápasu měli hosté pod kontrolou a pohlídali si zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


MFK Nové Město nad Metují
Ivo Janeček, trenér: “V utkání s týmem z čela tabulky jsme se soupeřem drželi krok.Vsadili jsme na defenzivní pojetí,nicméně fotbal je o golech,goly jsou o chybách.Jedno zaváhání při standardní situaci nás stálo alespoń bod.Našim hráčům děkuji za nasazení a snad nás to již nakopne k lepším výsledkům. Soupeři gratuluji k vítězství.“

TJ Sokol Železnice
Vladimír Blažej, trenér: "Střetnutí naprosto splnilo naše očekávání,styl soupeře,jeho nasazení,rozhodující faktor v podobě 1.gólu. Domácí nás trápili v 1.půli propracovaným obranným systémem,po pauze pak nasazením a vytvářením tlaku ve středu pole. Rozhodl první gól Michala Milera v našem dresu a velmi dobrá hra naší obrany. Nedělám to často, ale musím vyzdvihnout výkon Tomáše Bucka,který po období boje se zdravotními problémy podal už podruhé excelentní výkon. A prognóza-výhra nás může slušně nakopnout".



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
L. Holý [-] - Š. Šafránek [-] , J. Novák [-] (72. M. Novotný [-] ) , V. Ťokan [-] , D. Hůlek [-] , A. Lelek [-] , J. Fidra [-] (66. D. Flígr [-] ) , V. Jelen [-] (24. D. Humpula [-] ) , I. Lelek [-] , P. Srubjan [-] , Z. Lanta [-]

TJ Sokol Železnice
M. Puš [-] - T. Bucek [-] , T. Odvárko [-] , A. Starý [-] - R. Klouza [-] (38. J. Mestický [-] ) , D. Barták [-] (85. D. Karban [-] ) , J. Míka [-] , L. Haken [-] , J. Šťastný [-] - M. Miler [-] , J. Kypr [-]

ŽK: 78. Z. Lanta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SMOLEŇÁK Jakub - DANIEL Matěj, ŠEDINA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Tomáš Kučera
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase budou brát všechny body hosté ze Železnice.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů