0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2023 19:00

18.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky si poradil i v dalším zápase


Branky


7

První zápas 18. kola se odehrál v neobvyklý den i hodinu, a to v pátek v 19 hodin. Aktuální lídr tabulky z České Skalice přijel změřit síly s fotbalisty ze Stěžer. Zápas se odehrál na umělé trávě Slavie HK.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick v prvním poločase

Začátek utkání byl velmi aktivní a důrazný, zejména ze strany domácích, kteří usilovali o rychlý první gól. Jejich důrazná hra vyústila ve 12.minutě, kdy musel ze zápasu odstoupit z řad hostů Roman Pípek, který byl faulován do kolene. Od této chvíle vzala Skalice hru do svých rukou a začala vytvářet tlak. Ještě ve stejnou minutu od faulu se prosadil Ondřej Chráska, který tak potrestal domácí za jejich zákrok. Neuběhly pořádně ani 2 minuty a Ondřej Chráska přidal druhý gól do sítě Stěžer. Česká Skalice tak začala potvrzovat roli lídra tabulky a držela hru pod kontrolou. Gól do kabin ve 44. minutě přidal opět Ondřej Chráska a získal tak hattrick ještě v první půli. 

 

Stěžerský útok nepřekonal Šťastného

Druhý poločas začal v podobném nasazení jako ten předchozí, proto také v 61. minutě padl čtvrtý gól do stěžerské brány, o který se postaral Martin Diviš. Poté se karty obrátily, Skalice mírně vypustila díky svému pohodlnému vedení a Stěžery začaly diktovat hru. Také trenér České Skalice poslal do hry čtyři nové hráče, takže o základní sestavě se už nemohlo mluvit jako o základní. Většina hry se odehrávala na polovině hostů a domácí tak kombinační hrou ohrožovali branku Skalice. Jejich obrana ale fungovala na jedničku, co nezpracovala defenzíva, pokryl brankář Šťastný. Ke konci ještě zahrozila Česká Skalice, když na branku Stěžer vypálil Provazník a později i Oleh Lavrynovych. Nakonec ale druhý poločas nepřinesl žádnou branku domácích a tři body tak jdou do České Skalice. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěžery
Radim Pavlík, trenér: "Kvalitní, fotbalový a výborně fyzicky připravený soupeř nám nedovolil v úvodu jara skoro nic. Sice jsme hráli na míči, ale i zde podezřívám Skalici, že to byla taktika jak nás ukolébat a následně z jejich výborně zpracovaných přechodů do útoku být nebezpeční a produktivní. O lepší výsledek nás připravily naše individuální chyby a tristní nedůraz v našem vápně a okolo něho. Soupeři gratulujeme k zaslouženým bodům a my jdeme dál za svým cílem."

TJ Jiskra Česká Skalice
Marek Vik, vedoucí mužstva: "Domácí oproti podzimnímu utkání hranému u nás, předvedli zlepšený výkon v poli. Ten ale k brance nevedl. My jsme naopak trestali nepozornou obranu. Ta naše naopak fungovala téměř bezchybně i s veteránem Koženým na pozici stopera. V klíčových chvílích nás opět podržel brankář Šťastný, který si krom třech perfektních zákroků připsal druhou nulu."



Sestavy


TJ Sokol Stěžery
M. Babák [-] - J. Tuček [-] , L. Brom [-] (46. J. Gabriel [-] ) , J. Formánek [-] , P. Halberštát [-] , T. Tušic [-] , M. Bílek [-] (46. F. Hušek [-] ) , J. Vácha [-] (46. T. Paulů [-] ) , R. Štěpánek [-] (74. D. Havlíček [-] ) , J. Samšeňák [-] , K. Vácha [-] (81. J. Vácha [-] )

TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - M. Šrajbr [-] (74. O. Lavrynovych [-] ) , V. Novotný [-] , O. Chráska [-] (74. T. Petr [-] ) , J. Chmelík [-] , T. Pácalt [-] (74. P. Rompotl [-] ) , M. Diviš [-] , S. Hanel [-] , R. Pípek [-] (12. O. Resler [-] ) , L. Kožený [-] , V. Výborný [-]

ŽK: 89. T. Paulů .
Hráči zápasu: O. Chráska .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Filip Miroslav - HORSKÝ Leonard, URBAN Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Aspirant na postup vyhraje.

Adam Macháček

Expert: David Novák
Tip experta: výhra hostů

Favorit soutěže nezaváhá a bez problému zvítězí.

Tip: výhra hostů