Broumov podlehl Lokomotivě, body tak zůstávají v Hradci


Branky


7

Na umělé trávě hradecké Slávie přivítala Lokomotiva Slovan Broumov. Zápasy 17. kola se u obou týmů musely odložit, a tak oba celky čekala premiéra. Cíl byl jasný, oba týmy dychtivě bojovaly o tři body. Radovat se však mohl pouze jeden.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól

Od počátku zápasu byla Lokomotiva mírně aktivnější a efektivnější v tvorbě gólových příležitostí. V 17. minutě se ve slibné situaci v pokutovém území snažil vystřelit Zbořil, jeho střela byla ale zblokována jedním z broumovských obránců, míč se dostal k Peteru Vávrovi, který obstřelil brankáře a uklidil míč do sítě. Lokomotiva tak již po prvních 17. minutách vedla 1:0. Do konce poločasu Lokomotiva ještě párkrát ohrozila broumovskou branku, například při rohových kopech. Víc první poločas ale nenabídl a do kabin se tak šlo s jednogólovým mankem pro Broumov.

 

Zimní posila zvládla premiéru skvěle

Druhá půle začala opět mírném světle domácích. To se potvrdilo v hned v 47. minutě, kdy se prosadila nová posila Lokomotivy Martin Kosař, který nebyl v pokutovém území vůbec hlídaný. Měl dost času na zpracování a míč tak uklidil jemnou střelou po zemi k levé tyči. Lokomotiva se dále snažila vytvářet útočné akce, třeba pomocí nakopávaných balónů. Obrana Broumova si ale s tímto tlakem dokázala poradit. Pak se ale začal výrazněji ozývat broumovský útok, který skončil i brankou, a to v 83. minutě. Filip Pancner po přihrávce, kterou dostal autovým vhazováním našel Petra Šustka ve velkém vápně, který šťastnou ranou uklidil míč mezi tři tyče. Druhý poločas již více neukázal a cenné tři body si tak připsal hradecký tým.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka, sekretář: "Od nás do 65. Minuty velice kvalitní utkání, poté hosté hru vyrovnali a 7 minut před koncem utkání snížili, ale na body jim to nestačilo. Získali jsme důležité tři body. Pochvalu zaslouží celý tým."

TJ Slovan Broumov
Ondřej Zinke: "První poločas patřil domácím kteří získali dvoubrankový náskok. V druhé části hra vyrovnala, snížili jsme na rozdíl jednoho gólu ,ale na bod jsme už nedosáhli. Lokádě blahopřejeme k výhře."



Počet diváků: 43. Rozhodčí: Šnajdr Michal - ŘÍHA Martin, KRIEGLER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Bude to vyrovnané utkání ,ale získáme tři body.

Adam Macháček

Expert: David Novák
Tip experta: výhra domácích

Ikdyž těsným rozdílem tak si Lokáda připíše důležité 3 body v boji o záchranu.

Tip: výhra domácích