2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

18.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město si stoprocentní úspěšností v penaltách došlo pro body


Branky


7

Další klání se odehrálo mezi Sobotkou a Novým Městem. Sobotka, která se aktuálně nachází na spodních příčkách tabulky přijela s jasným cílem – nutným ziskem tří bodů. O vítězi tak musely rozhodovat až penalty.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotka šla do vedení

Poločas začal velmi aktivně. Sobotka hodně zlobila Nové Město skrze rychlé protiútoky, kde jeden skončil gólem. Sobotka s cílem urvat tři body se tak prosadila již ve 25. minutě, kdy ránu zpoza šestnáctky k levé tyči vyslal Jakub Novák a přiblížil tak Sobotce ke kýženému vítězství.  Nicméně zbytek poločasu mělo v hrsti spíše Nové Město, kámen úrazu ale nastal při tvorbě nebezpečných zakončení. Největší šance novoměstských fotbalistů končily tyčí. 

 

Neuznaný gól v 90. minutě

Do druhé půle vstoupilo Nové Město s ještě větším nasazením. To také přineslo ovoce a po sérii nepřesných zakončení se v 51. minutě prosadil Pavel Srubjan. Gól padl z rohového kopu, kdy v zakončení Pavel Srubjan krásně trefil placírkou balón. Zbytek poločasu Sobotka hodně spoléhala na svou defenzívu, která klidně pokrývala novoměstské útočné akce. Celý poločas se dohrál ve znamení odkopů hostů a zbytečných chyb v útoku domácích. V 90. minutě mohla padnout rozhodující branka pro Nové Město, nicméně čárový rozhodčí byl proti, a gól tak neplatil. Slovo si tedy musely vzít penalty. 

 

Nové Město stoprocentní v penaltách

První penalta Nového města byla kopnutá velmi pomalou a málo razantní střelou k levé tyči, která se štěstím padla do brány. První pokus Sobotky skončil pouze tyčí. Druhá penalta Nového Města skončila brankou, pokus Sobotky netrefil ani branku. I třetí pokus novoměstských fotbalistů spadl mezi tři tyče, a tak se čekalo, jak odpoví Sobotka. Brankář Nového Města chtěl ale dva body, a tak vyrazil pokus Sobotky o srovnání a zařídil tak body svému týmu.

 


Ohlasy k zápasu


MFK Nové Město nad Metují
Dominik Flígr, hráč: "Bod z penalty je pro nás extra důležitý, ale výhra měla být za body tři."

SK Sobotka
Zdeněk Přikryl, trenér: "Měl jsem obavy, co s námi udělá debakl v minulém kole…ale musím říct, že hráči to vzali za správný konec a dnes na hřišti nechali vše…hrál se vyrovnaný zapas se šancemi na obou stranách. V první půli jsme šli do vedení po brejkové situaci, ale soupeř v celém zápasu hrozil ze standardních situací a po jedné v druhém poločasu zaslouženě vyrovnal…na konci jsme výsledek spíše bránili a v penaltách bohužel selhali…přesto za dnešní výkon díky borci!!!"



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
L. Holý [-] - D. Hůlek [-] , Š. Šafránek [-] , V. Ťokan [-] , A. Lelek [-] , P. Zákravský [-] , D. Flígr [-] , J. Fidra [-] (76. D. Franc [-] ) , J. Hable [-] , P. Srubjan [-] , D. Zítko [-]

SK Sobotka
J. Havlík [-] - L. Král [-] , P. Čerych [-] , S. Valdman [-] (84. P. Zahradník [-] ) , T. Klečal [-] , M. Klouček [-] , Z. Přikryl [-] (61. J. Kubišta [-] ) , J. Kocourek [-] , J. Novák [-] , P. Halbych [-] , R. Žďánský [-]

ŽK: 7. T. Klečal , 83. P. Čerych .
Hráči zápasu: P. Srubjan - J. Novák .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: NOVOTNÝ David - FRYŠ Milan, IKIZGÜL Varol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Domácí vyhrají naprosto jasne

Adam Macháček

Expert: David Novák
Tip experta: výhra domácích

Hosté neodčiní vysokou porážku z minulého kola a opět vyjdou bodově naprázdno.

Tip: výhra domácích