Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 14:30

17.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel nakonec ovládly Třebechovice


Branky


10

17. kolo nám také ukázalo souboj Náchoda s Třebechovicemi. Zápas se odehrál na umělé trávě v Náchodě. Oba týmy prahly po výhře, Třebechovice vyvíjejí tlak na čtvrtou pozici, kterou právě obsazují hráči z Roudnice. Pro toto kolo zůstává rozdíl pouze o bod. Naopak zase Náchod, který se aktuálně nachází na poslední příčce tabulky potřeboval získat plné tři body, aby předběhl patnáctou Lokomotivu z Hradce a ohrozil tak i Sobotku. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Světlík obešel 3 hráče a přihrál na gól

Ze začátku byla vidět mírná převaha Náchoda, a to větší důraz v poli. Třebechovice hrozily zejména ve standartních situacích, po jedné padla tyč. V 17. minutě se před pokutovým územím prokličkoval mezi třemi hráči Lukáš Světlík, přihrál před brankáře Cejnara a Denis Hrubý vsítil první gól pro Náchod. V 36. minutě následovala přímočará akce Třebechovic, kde po náběhu Krejcara za obranu přišla skvělá přihrávka na volného Dominika Dědečka, který se štěstím uklidil míč do sítě a vyrovnal tak stav utkání na 1:1.

 

Náchod bojoval o remízu do poslední minuty

Druhý poločas začal v menší převaze Třebechovic, které si tvořily dobré střelecké pozice a více kombinovaly. Tento tlak hostů ztvrdil v 61. minutě David Šedivý, který vyslal na bránu Náchoda nechytatelnou ránu zpoza šestnáctky. Vedení Třebechovic nevydrželo dlouho, dvě minuty po gólu přišel gól do třebechovické brány. O něj se postaral Lukáš Světlík, který se dostal do situace sám na brankáře a parádně ho přehodil a zápas tak byl opět vyrovnán. Rozhodující gól přišel v 79. minutě, kdy byl rozehrán roh na krátko v podání Třebechovic, následný centr šajtlí do vápna v podání Želízka, který byl sražen tyčí, nicméně dorážka od Martina Bíla už mířila přímo mezi tři tyče. Náchod si to ale nechtěl nechat líbit, a ještě v nastavení se řítil sám na brankáře Filip Gois, třebechovický brankář Cejnar ale remízu odmítl svým senzačním zákrokem a tři body tak míří pod Oreb.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


FK Náchod B
Jaroslav Panenka, trenér: "Ve vyrovnaném utkání jsme byli chvílemi lepší a pak zas horší. Také výsledek se měnil. Vedli jsme, prohrávali, vyrovnali a nakonec prohráli. V samém závěru sahal po bodu Gois Filip, ale hostující brankář se vytáhl. Je to škoda, ale budeme bojovat dál."

SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl, vedoucí mužstva: "Vyrovnané utkání, které jsme rozhodli ve druhém poločase brankou kapitána Martina Bíla. V závěru nás podržel v bráně Vašek Cejnar. Děkuji všem hráčům za předvedený výkon."



Sestavy


FK Náchod B
J. Hladík [-] - J. Melichar [-] , A. Šesler [-] , L. Knap [-] , J. Vančák [-] , L. Světlík [-] , D. Hrubý [-] (59. F. Gois [-] ) , D. Hanzl [-] (46. D. Poláček [-] ) , Š. Donát [-] (68. P. Novák [-] ) , J. Rorbach [-] , D. Král [-]

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - D. Dědeček [-] , F. Ježek [-] , M. Věříš [-] , Z. Sehnal [-] , M. Bíl [-] , J. Želízko [-] , J. Krejcar [-] , D. Šedivý [-] (85. K. Jánský [-] ) , R. Bíl [-] (64. D. Horák [-] ) , V. Kotal [-]

ŽK: 78. D. Dědeček .
Hráči zápasu: L. Světlík - D. Šedivý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kánská Blažena - BUCHTA Petr, VLACHÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip experta: výhra hostů

Hosté potvrdí roli favorita a získají tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza