2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru v derby vystřelil Červenému Kostelci Škoda


Branky


5

Okresní derby, se nehrálo pouze v Rychnově, ale i v Červeném Kostelci, který přivítal Polici. Z vyrovnaného zápasu nakonec odcházeli spokojenější domácí. Zápas navštívilo 350 diváků!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodly dvě hlavičky Škody

Domácí se dostali do vedení ve 37. minutě, kdy po krásném centru Davida Petrů z levé strany překonal Pavla Vlka hlavičkou na zadní tyč Jan Škoda. Police hrozila hlavně ze standardních situacích, ale v žádné situaci nenašla recept na domácí obranu nebo gólmana Pavla Středu.

 

Ve druhé půli byli aktivnější hostě a snažili se dobýt obranu Červeného Kostelce, ovšem opět bez úspěchu. Domácí výhru potvrdili v 78. minutě, kdy po levé straně pláchl Lukáš Hlava a centrem na malé vápno našel nikoho jiného, než kapitána Jana Škodu, který svoji druhou hlavičkou opět rozvlinil síť.



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
Petr Garček, trenér: V okresním derby jsme nutně potřebovali naplno bodovat, ale cesta za 3 body nebyla vůbec lehká. Soupeř v prvním poločase hrozil hlavně ze standardek. My jsme po hezké kombinaci šli do vedení po hlavičce Škody. Druhá půlka se nesla v duchu dobývání naší branky, hosté více na míči, ale bez šance, my rozhodli druhým gólem Škody. Dnes celý tým srdcem!

Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš, předseda oddílu: Za dnešní prohru si můžeme jen a jen sami. Kluci se snaží hrát fotbal,ale bohužel je na nás deka odpovědnosti v zakončení, bez špetky nést tíhu v daném okamžiku, překvapit, udeřit. Přesně,jak to předvedli domácí u jejich první branky. Je před námi ještě pár zápasů a dnešní výsledky slibují zajímavý závěr soutěže.



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - P. Bárta [-] , K. Havlíček [-] (88. J. Hundák [-] ) , D. Vejman [-] , J. Škoda [-] , D. Vencl [-] (81. P. Prokop [-] ) , L. Hlava [-] , M. Jirousek [-] , M. Srkal [-] , P. Kratěna [-] (88. D. Hála [-] ) , D. Petrů [-]

Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - J. Matějka [-] , O. Spišák [-] , M. Mbah [-] (79. T. Mucha [-] ) , F. Kalaš [-] , J. Klapkovský [-] , M. Moravec [-] , O. Havrda [-] , P. Franc [-] , L. Kudláček [-] , J. Hauschke [-] (79. T. Gregar [-] )

ŽK: 46. J. Škoda - 61. M. Moravec .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Pilný Marek - ŠILING Karel, KAFKA Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: David Motl
Tip experta: remíza

Tady čekám lehkou převahu na míči u Police. Gól v základní hrací době nepadne a po bezbrankové remíze vyhrají hosté na penalty.

Tip: výhra domácích