1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2023 17:30

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólostroj Slavie se proti Jičínu zasekl


Branky


6

Slavia se v posledních zápasech rozstřílela, odneslo to Týniště a Vrchlabí. Druhý tým tabulky podal dobrý výkon i proti Jičínu, ovšem gólově se tentokrát nedokázal prosadit. Velký podíl na tom má jičínský gólman Kanaval, který podal parádní výkon. Po penaltách nakonec brala Slavia bod navíc.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěkný fotbal už od prvních minut

 

Hned v 7. minutě ohrozil Kanavala po rohu střelou přes hlavu Šejvl. V 10. minutě při útočné akci hostů přiťukl Macháček míč Matějkovi, jeho střela ze 20- ti metrů ale mířila nad. Vzápětí se po rychlém útoku domácích nedokázal na zadní tyči prosadit Novotný, který nedosáhl na přízemní centr.

 

Do další obrovské šance se dostala Slavia v 19. minutě, kdy Kabeláč mířil střílel do břevna a míč se odrazil za záda Kanavala, který však stihl míč chytit ještě před brankovou čarou. Zahrozil i Jičín, když prošel z vlastní poloviny Lánský až před Zadrobílka, kterého ale neprostřelil. Poslední šanci první půle měla Slavia, ale střelu z levé strany dalším dobrým zákrokem zlikvidoval Kanaval.

 

Slavia v druhé půli byla opět aktivnější, gól ale nedala

Úvodní šanci druhé půle měli hosté. V 51. vysunul Zugar obloučkem Fidricha, ten obešel Zadrobílka, ale jeho střelu z úhlu odvrátil vracející se obránce.

 

V 58. hlavičkoval na zadní tyči nekrytý Šejvl jen těsně vedle branky. Další průnik domácích zlikvidoval skvělým zákrokem Kanaval. Domácí i dále tlačili, ale buď je zrazovala koncovka nebo byl proti velmi dobře chytající Kanaval.

 

Slavia brala bod navíc

Penalty došly až do páté série, kde Jičín mohl dokonat překvapení. Svoji šanci však nevyužil a Slavie si tak odnesla bod navíc.

 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta, asistent: Dnešní zápas byl v našem podání jedním velkým festivalem spalování vyložených šancí. Jednou jsme trefili břevno, dvakrát tyčku a zbylých pět stoprocentních příležitostí zlikvidoval skvěle chytající brankář Kanaval. V penaltovém rozstřelu se k nám přece jen štěstíčko spravedlivě přiklonilo a i díky výbornému brankáři Zadrobílkovi jsme získali druhý bod, i když vzhledem k naší velké převaze a velmi dobrému hernímu projevu po celé utkání jsme dnes jeden bod velmi smolně ztratili.

SK Jičín
Petr Beneš, trenér: Chci poděkovat domácím,že souhlasili s přeložením utkání na pátek. Svědčí to o jejich zdravém sebevědomí a dle předvedeného výkonu naprosto oprávněnému. Narazili jsme na jednoznačně herně nejlepší tým. My jsme nezměrnou bojovnosti všech hráčů, výborným výkonem Kanyho a dávkou štěstí urvali jeden bodík.Domácí měli dost šancí zápas rozhodnout, nicméně mě těší,že sami jsme si vytvořili v obou poločasech 2-3 situace,ze kterých jsme mohli skórovat. Body potřebujeme,máme jeden a jsme za něj rádi.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
M. Zadrobílek [-] - F. Hlušička [-] , J. Kabeláč [-] , T. Kabeláč [-] , T. Vošlajer [-] , O. Mates [-] , D. Krotil [-] (81. M. Málek [-] ) , J. Štipák [-] , A. Novotný [-] , M. Šejvl [-] (68. J. Řezáč [-] ) , E. Týfa [-]

SK Jičín
L. Kanaval [-] - J. Kuncíř [-] , J. Vrabec [-] , F. Smolík [-] , J. Ulvr [-] (81. A. Kopáček [-] ) - V. Matějka [-] , O. Zugar [-] , D. Machačný [-] (68. M. Glos [-] ) , J. Lánský [-] (55. J. Kuneš [-] ) , D. Fidrich [-] - J. Macháček [-]

ŽK: 65. J. Ulvr .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Vítek Pavel - BUCHTA Petr, PRUŠINOVSKÝ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Slavie se pomalu dotahuje na vedoucí Solnici, takže si myslím, že k žádnému překvapení kola nedojde.