Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 14:30

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec schytal v Chlumci debakl


Branky


6

Chlumec si spravil po porážce v Rychnově chuť proti Kostelci, když vyhrál vysoko 11:1. Ukázal, že doma mu to pálí! Za poslední dvě domácí utkání se může pochlubit skórem 18:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních minut Chlumec diktoval tempo hry

Skóre otevřel v 7. minutě Jan Labík, kterého našel pěknou průnikovou přihrávkou Ondřej Vaníček a chlumecký útočník následně překonal kosteleckého gólmana Novotného. Druhou branku přidali domácí v 16. minutě, kdy krásnou přihrávkou skrze vápno vybídl Jiří Kučera ke skórování Petra Staňka a ten parádní příhrávkou nepohrdl.

 

Do poločasu se Chlumec dokázal prosadit ještě třikrát. Ve 29. minutě po rohovém kopu střelou na zadní tyč skóroval Ondřej Vaníček. O tři minuty později na 4:0 zvyšoval z penalty Pavel Pilař. Na poločasových 5:0 upravil ve 41. minutě opět Ondřej Vaníček, kterého krásným pasem našel Jiří Kučera a nikým nehlídaný Vaníček bez problému střelou na zadní tyč překonal Novotného.

Obraz hry se v druhé půli nezměnil

I v druhé půli Chlumec naprosto dominoval. Ovšem byl to Kostelec, který se prosadil jako první. Ve 49. minutě na 1:5 snížil Kotyza, který využil parádní přihrávky Kaplana a prostřelil Kukala.

 

Poté už ovšem padaly branky pouze do sítě Kostelce. V 53. minutě na 6:1 zvýšil Adin Hananya Jacobovici. O čtyři minuty později další branku přidal Jakub Veselský, který využil dobré práce Kučery, ten skluzem u lajny vypíchl míč a dokázal ho vrátit právě k nabíhajícímu Veselskému, který doklepl míč do sítě. V 59. minutě to bylo již 8:1, kdy ke svým třem asistencím přidal přesný zásah Jiří Kučera.

 

Na 9:1 zvýšil hlavou střídající Jiří Dítě. V 73. minutě vsítil desátý gól Chlumce Jiří Kučera a na konečných 11:1 upravil svoji druhou brankou Jakub Veselský.



Ohlasy k zápasu


ohlasy budou doplněny




Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - J. Ludvík [-] , O. Vaníček [-] (66. D. Mlynář [-] ) , A. Jacobovici [-] , P. Pilař [-] , J. Labík [-] (46. J. Věříš [-] ) , P. Staněk [-] (46. J. Novotný [-] ) , J. Hartman [-] (46. J. Veselský [-] ) , J. Kučera [-] , V. Doležal [-] (46. J. Dítě [-] ) , M. Gluski [-]

FK Kostelec nad Orlicí
J. Novotný [-] - P. Klapal [-] , M. Plocek [-] (77. D. Sejkora [-] ) , J. Švandrlík [-] (54. O. Šupler [-] ) , J. Vodička [-] , R. Müller [-] , O. Kotyza [-] , J. Sameljak [-] (46. A. Poledno [-] ) , D. Cvejn [-] (46. L. Andrys [-] ) , K. Kaplan [-] , M. Pups [-]

ŽK: 5. J. Ludvík - 50. L. Andrys , 90. J. Vodička .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: Vítek Pavel - FRYŠ Milan, NOVOTNÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Tomáš Vošlajer
Tip experta: výhra domácích

Chlumec v posledním zápase ztratil body, a proto věřím, že to budou chtít doma napravit a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích