Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 14:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín doma rozstřílel Kostelec


Branky


6

V prvním zápase 22. kola Jičín doma přívital Kostelec, který si v posledním kole připsal důležité dva body v derby s Rychnovem. Ovšem Jičín na jaře hraje ve velké pohodě a to potvrdil i v  tomto zápase

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půe bez branek

Domácí začali velmi aktivně a hned ve 4. minutě Kunčíř po centru hlavičkoval těsně vedle. Následovaly další šance a domácí byli na hřišti aktivnějším a lepším týmem. Kostelec se také snažil o útočné akce, ale dobře organizovaná jičínská obrana jim toho moc nedovolila. V prvním poločase se tak diváci bohužel gólů nedočkali.

 

 

V druhé půli Jičín rozjel brankostroj

Domácí otevřeli skóre v 52. minutě, když Zugar přízemní střelou k pravé tyči z 25-ti metů zaskočil kosteleckého gólmana Matouška. Tato branka domácím dodala sebevědomí a na hřišti dominovali. 

 

Druhou branku přidali v 64. minutě, když Matějka z trestného kopu trefil vzdálenější šibenici. V 70. minutě to bylo již 3:0, když velmi dobře hrající Matějka se skvěle uvolnil na pravé straně a přesným centrem našel Macháčka, který hlavičkou dostal míč do sítě. Domácí měli další šance, které ovšem zůstaly nevyužity. 

 

Až v 84. minutě po další parádní přihrávce Matějky na 4:0 zvyšoval Machačný. Ani to nebylo ze strany Jičína to poslední. O dvě minuty později David Fidrich našel Matějku a ten druhým gólem zvyšoval už na 5:0. Poslední branku zápasu vstřelil z penalty po faulu na Fidricha gólman Kanaval, který tak ke čtvrtém čistému kontu na jaře přidal i gól.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Petr Beneš, trenér: Měl jsem obavy,hosté mohou hrát bez stresu,my bodujeme víc,než jsme čekali,hráli jsme utkání s týmy z čela tabulky,ty hrály fotbal a my se soustředili na obranu a rychlé kontry.Bylo jasné, že budeme dobývat a to je těžší.Kluci to ale zvládli. 1.pol. jsme byli lepší, ale bez branek. První gól rozhodl,hosty jsme nepustili do šance a sami je proměňovali,výsledek je pro hosty krutý,ale spravedlivý. Za výkon hráčům děkuji a jsem rád,že Machačný je po zranění zpátky.Výkon rozhodčích v pořádku.

FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan, hráč a statutární zástupce klubu: Dobře hrajícím domácím jsme byli schopni vzdorovat jen první poločas. Ve druhém jsme jim individuálními chybami pomohli k vysokému vítězství.



Sestavy


SK Jičín
L. Kanaval [-] - J. Ulvr [-] , P. Buchvald [-] , J. Vrabec [-] , J. Kuncíř [-] - D. Fidrich [-] , J. Lánský [-] , O. Zugar [-] , J. Kuneš [-] (50. F. Smolík [-] ) - J. Macháček [-] (70. D. Machačný [-] ) , V. Matějka [-] (87. M. Glos [-] )

FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - M. Kytlík [-] , O. Šupler [-] (68. P. Brandejs [-] ) , R. Müller [-] , A. Řehák [-] (48. J. Sameljak [-] ) , R. Dostálek [-] (68. L. Andrys [-] ) , O. Kotyza [-] (78. A. Poledno [-] ) , D. Cvejn [-] , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-] , J. Vodička [-]

ŽK: 25. J. Vrabec , 26. J. Kuneš , 54. F. Smolík - 13. K. Kaplan , 49. O. Šupler , 54. R. Dostálek , 60. D. Cvejn , 77. J. Vodička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BYDLÁK David - NEHASIL Karel, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jiří Pečenka
Tip experta: výhra domácích

Přál bych Kostelci výhru za 3 bodíky, ale bohužel ani teď o víkendu to nebude na 3 body stačit a Jičín doma vyhraje.