1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 13:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín udržel domácí neporazitelnost


Branky


8

Spartaku se na jaře zatím bodově příliš nedaří. V tomto kole zajížděl do Jičína, který se sice nachází ve spodních patrech tabulky, ale doma se jim daří. Neprohrál tam již pět zápasů v řadě. Doma dokázal porazit Jaroměř i Slavii Hradec Králové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila gólmanům

Hosté začali aktivně, už ve 2. minutě vyslal Kábrt dlouhým pasem Červinku, který se elegantně dostal přes bránícího hráče a přihrávkou na malé vápno našel Zajíčka, proti kterému dobře zakročil Kanaval. Dorážku Červinky následně zblokoval jičínský obránce Krunčíř.

 

Do další větší šance se dostali domácí ve 31. minutě, když Pohl propadl v hlavičkovém souboji s Fidrichem, který následně přihrávkou doprava vybídl k zakončení Kuneše, jeho pokus ale nohou vykopl Šebesta. Následnou dorážku Fidricha zblokoval Pohl a napravil tak předchozí zaváhání.

 

Velmi zajímavou příležitost viděli diváci i ve 41. minutě a opět ji měli na svědomí domácí. Po ose Zugar - Fidrich se míč dostal opět k aktivnímu Kunešovi, jehož druhou střelu v zápase skvělým zákrokem zneškondil gólman Šebesta.

 

Další zajímavé akce nebyli k vidění a do šaten se tak odcházelo za stavu 0:0.

Spartak v druhé půli trefoval hlavně brankovou konstrukci

Do první velké šance druhé půle se stejně jako v té první dostal Rychnov, dobře hrající Červinka se v 52. minutě dostal přes několik domácích hráčů do vápna, odkud vrátil míč na Drašnara, který nadýchaným centrem našel hlavu Zajíčka, rychnovský útočník však mířil pouze do tyče.

 

V 69. minutě mohli udeřit domácí, když krásným lobem za obranu našel Buchvald nabíhajícího Zugara, který však tváří v tvář Šebestovi netrefil branku.

 

Hosté mohli rozhodnout utkání v 83. minutě, kdy se nejprve na pravé straně uvolnil Zajíček, ale jeho střela skončila jen na břevně. Po následném závaru chtěl míč odvrátit jičínský Vrabec ovšem netrefil ho ideálně a jeho odkop skončil na tyči brány Kanavala.

 

Ani poslední minuty gól nepřinesly a zápas tak zamířil do penalt.

V penaltách byl šťastnější domácí

Na úvod jičínský Lánský poslal domácí do vedení. Zajíčka dobrým zákrokem vychytal Kanaval. Ve druhé sérii byl úspěšný jičínský Vrabec i rychnovský Mňuk. Třetí sérii opět opanovali střelci. Ve čtvrté sérii měl Šebesta Fidrichovu střelu na prstech, ale bohužel pro hosty ji nedokázal vyrazit a když rychnovský kapitán Pohl nedokázal umístit svoji střelu mezi tři tyče, bylo rozhodnuto. Bod navíc zůstal v Jičíně.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Beneš Petr, trenér: Soupeř svoji kvalitu potvrdil,my sehráli zápas,kde rozdíl v tabulce vidět nebyl.Zachránila nás 3x tyč,byli jsme 3x sami v zakončení.Diváci viděli výborné utkání v tempu s nasazením všech hráčů od 1.do 90. minuty a dva skvěle organizované týmy.Chvíli byli lepší hosté, chvíli domácí.Celkově si za vyrovnaný průběh zaslouží oba týmy po bodu.V penaltách jsme byli 100% a i díky Kanavalovi máme 2. bod. V 3.utkání bodujeme,nedostali jsme gól,získáváme sebevědomí a věřím,že se budeme zlepšovat i dál.




Sestavy


SK Jičín
L. Kanaval [-] - J. Ulvr [-] , J. Kuncíř [-] , J. Vrabec [-] , F. Smolík [-] (62. J. Macháček [-] ) - O. Zugar [-] , J. Lánský [-] , P. Buchvald [-] , J. Kuneš [-] (62. A. Nálevka [-] ) - D. Fidrich [-] , V. Matějka [-] (87. J. Nálevka [-] )

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - J. Nosek [-] , Š. Vacek [-] , S. Pohl [-] , J. Kábrt [-] - M. Drašnar [-] , V. Lihařík [-] (77. D. Effenberk [-] ) , M. Červinka [-] , M. Rücker [-] - R. Zajíček [-] , T. Markovič [-] (85. M. Mňuk [-] )

ŽK: 22. J. Vrabec , 61. J. Kuncíř , 75. P. Buchvald - 66. V. Lihařík , 72. M. Rücker .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Beránek David - KURIC Jan, SMOLA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Vojtěch Doležal
Tip experta: výhra hostů

Rychnov to nebude mít v Jičíně vůbec lehké, ale myslím si, že zvítězí a potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů