J. Neliba 15. (p.)
J. Dušek 68.
J. Dušek 80.
3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovohutě vykročily do nové sezóny vítězně, lví podíl na tom má Dušek


Branky


15. J. Neliba (p.) , 68. J. Dušek , 80. J. Dušek - 71. J. Mrázek
0

 

Fotbalisté Kovohutí se v sobotu představili v úvodním zápase nového ročníku příbramského okresního přeboru na domácím hřišti proti Počepicím a především zásluhou Jakuba Duška si připsali po závěrečném hvizdu do tabulky první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kovohutě se zásluhou pokutového kopu ujaly vedení

Oba týmy vstoupily do utkání opatrně a hráči sváděli souboj o střed hřiště. Postupem času začali mít více ze hry domácí hráči, kteří si vypracovali několik brankových příležitostí. Jeden z útočníků Kovohutí to vzal na sebe a po faulu na jeho osobu v pokutovém území byl nařízen pokutový kop, který po čtvrthodině hry proměnil kapitán Jan Neliba.


Kovohutím dodal úvodní gól patřičný klid a domácí stále pokračovali v ofenzivním pojetí hry, jenže drtivá většina jejich střel mířila mimo tři tyče a brankář Miroslav Chlasták neměl v bráně Počepic příliš mnoho práce. V prvním poločase už žádný gól nepadl a Kovohutě odcházeli do šaten s jednobrankovým náskokem.

Po přestávce zpečetil výhru domácího týmu Jakub Dušek

Druhý poločas začal stejně jako ten první, domácí hráči měli více ze hry a pokoušeli se přidat pojišťující gól, což otevíralo Počepicím možnost vyrážet do protiútoků. Hra přinášela šance na obou stranách, ale fanoušci se dočkali dalšího gólu až 68. minutě, kdy chybu v defenzivě Počepic nekompromisně potrestal Jakub Dušek.

 

Netrvalo to však dlouho a domácí obrana nedokázala uhlídat dorážejícího Josefa Mrázka, který z blízkosti nedal brankáři Lukášovi Jarošovi šanci. Počepice se po pouhých třech minutách od druhého inkasovaného gólu vrátily rychle do hry, nicméně poslední slovo měly opět Kovohutě, když se deset minut před koncem podruhé v zápase prosadil Jakub Dušek, jehož střela z hranice pokutového území zamířila přesně k tyči.



Ohlasy k zápasu


Kovohutě Příbram
David Hnízdil - hráč a asistent kapitána Kovohutě Příbram: „Setkaly se dva týmy, které na sebe narazily poprvé v této soutěži. Začátek byl z obou stran hodně opatrný, nikdo nechtěl udělat chybu a hrálo se spíše na oťukávání toho druhého. Kovohutě zápas zvládly a ukázaly svojí sílu. Jsem moc rád, že hned vstup do sezóny se nám povedl a tři body zůstávají doma. Ukázali jsme výbornou hru a veliké díky patří všem, kteří na hřišti se mnou byli.“




Sestavy


Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - D. Hnízdil [-] , J. Neliba [-] , J. Dušek [-] , T. Dušek [-] (85. J. Vostrý [-] ) , T. Chalupný [-] (75. P. Netušil [-] ) , M. Kinčl [-] , D. Budějský [-] (83. J. Jaroš [-] ) , M. Hanáček [-] (59. O. Hála [-] ) , M. Nováček [-] , V. Neliba [-]

TJ Sokol Počepice
M. Chlasták [-] - Z. Slanina [-] , J. Zdeněk [-] , J. Mrázek [-] , P. Lišman [-] , R. Chyle [-] (63. J. Dofek [-] ) , J. Hájek [-] , J. Chyle [-] , M. Skalický [-] , V. Skalický [-] , B. Vaniš [-]

ŽK: 25. J. Dušek - 14. Z. Slanina .
Místo: Kovohutě Příbram. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Schořovský Jan - SOUKUP Marek, HNÍZDIL Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.