P. Mora 45.
P. Mora 59.
P. Mora 70. (p.)
3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mora vystřelil Rožmitálu pod Třemšínem první tři body


Branky


45. P. Mora , 59. P. Mora , 70. P. Mora (p.) - 54. L. Ježek
0

Fotbalisté Rožmitálu přivítali v prvním kole příbramského okresního přeboru na svém hřišti Pičín, který porazili snadno 3:1. Obrovský podíl na výhře domácího týmu měl Petr Mora, který během 70 minut nastřílel do sítě Pičína tři góly a blýskl se hattrickem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté se v úvodu zápasu schovávali

Rožmitál pod Třemšínem vstoupil do zápasu špatně a na hráčích domácích hráčů nebyla znát žádná chuť hrát, z čehož pramenily velké příležitosti Pičína. Naštěstí pro Rožmitál byl brankář Martin Zrno byl vždy na místě a střelecké pokusy soupeře za svá záda nepustil.

 

Po půlhodině hry se domácí fotbalisté konečně probudili a začali si vytvářet dobré brankové příležitosti, Ondřej Pejsar založil rychlý protiútok, který zakončil přesnou střelou Petr Mora a vstřelil premiérový gól Rožmitálu v letošním ročníku okresního přeboru.

Gól do šatny dodal Rožmitálu potřebné sebevědomí

Rožmitál se ujal vedení těsně před přestávkou a do druhého poločasu mu dodal Morův gól patřičné sebevědomí. Domácí chtěli po přestávce kontrolovat vývoj zápasu a uklidnit hru, to se jim ale příliš nepovedlo, když v 54. minutě vyrovnal na 1:1 Lukáš Ježek. Ačkoliv se Pičínu podařilo vyrovnat, ve zbytku zápasu už si toho příliš mnoho nevytvořil, zatímco Rožmitál byl směrem vpřed čím dál aktivnější.

 

Netrvalo to dlouho a Petr Mora vstřelil po přesné přihrávce Daniela Suka svůj druhý gól v zápase a poslal Rožmitál do vedení, na které už hosté z Pičína nedokázali zareagovat a ve zbytku utkání inkasovali ještě jeden gól. Fotbalisté Rožmitálu dostali svého soupeře pod obrovský tlak, ze kterého v závěru zápasu pramenila po faulu na Ondu Melichara penalta, kterou proměnil střelec Petr Mora a dovršil hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
Marek Zárybnický - trenér TJ Spartak Rožmitál: „Pičín bude určitě patřit, jako loni, do předních pater tabulky a toto vstupní vítězství má pro nás velký význam i po psychické stránce. Dalo by se říci, že jsme se k vítězství potrápili a nepředvedli fanouškům mnoho změn v naší hře. Přesto vidím v našem týmu velký potenciál a věřím, že postupně se naše hra a sebevědomí bude zvedat. Já klukům děkuji a gratuluji, že i přes tyto překážky utkání zvládli a dokázali vyhrát.“




Sestavy


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
M. Zrno [-] - V. Kalina [-] (46. O. Melichar [-] ) , T. Drechsler [-] , D. Suk [-] (85. M. Blažek [-] ) , J. Kuchyňka [-] , K. Pazderník [-] (60. A. Přígrodský [-] ) , P. Mora [-] , L. Hofman [-] , O. Pejsar [-] , M. Šturc [-] , P. Varadin [-]

TJ Sokol Pičín
D. Bohuněk [-] - J. Kunc [-] , V. Hoshko [-] (50. J. Borovička [-] ) , M. Lexa [-] , L. Ježek [-] , T. Hazucha [-] , J. Benák [-] , M. Hazucha [-] , M. Rozmajzl [-] , J. Herák [-] (68. R. Vokurka [-] ) , M. Zvolenský [-] (74. V. Koffi [-] )

ŽK: 78. O. Pejsar , 83. P. Mora , 86. A. Přígrodský , 90. P. Varadin - 69. J. Kunc , 73. J. Benák .
Místo: TJ Spartak Rožmitál pod Třemší. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šesták Matěj - ŠUSTA Miloslav, CHMEL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.