M. Broum 46.
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 10:30

2.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Luhami a Rosovicemi skončilo zaslouženou dělbou bodů


Branky


0

Druhé kolo příbramksého okresního přeboru proti sobě svedlo Spartu Luhy a Rosovice, které přijeli na hřiště Luhů povzbuzeni vysokou výhrou, zatímco domácí si byli před výkopem střetnutí vědomi své úspěšnosti na domácím hřišti a svou kůži rozhodně nechtěli dát lacino, což se jim nakonec také povedlo a zápas skončil podle názoru všech spravedlivou remízou 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výkop začal za horkého letního počasí

Hosty nezastihl úvod zápasu v ideálním rozpoložení. Luhy vůbec nestíhaly, zatímco domácí Sparta si vytvořila velký tlak. Domácí hráči skvěle napadali soupeře a rychle získávali ztracený míč zpět na své kopačky. Hostující obrana se zmohla pouze na dlouhé nakopávání míče, se kterým si fotbalisté Luhů věděli radi a směrem vpřed podnikali rychlé protiútoky. Na pravé straně se po fantastických přihrávkách svých spoluhráčů dostával do šancí Milan Broum, který převáděl u postranní čáry jeden výpad za druhým, bohužel jeho finálním přihrávkách scházela v mnoha případech přesnost, pouze však o nějaký ten centimetr.

 

V polovině prvního poločasu se ofenzivně laděné Luhy dočkali, když hosté nedokázali dostatečně daleko odvrátit míč, který se vzápětí do jejich pokutového území rychle vrátil. Lukáš Beňo si doběhl pro volný míč a vzápětí krásným lobem z malého vápna hostujícího brankáře přeloboval. Radost domácích fotbalistů však byla zbytečná, protože pomezní rozhodčí odmával správně ofsajd a zápas tak pokračoval za bezbrankového stavu.

 

Osm minut na to se Rosovice pokoušeli marně projít středem hřiště k šestnáctce Luhů, které po jejich zbytečné ztrátě rozjeli rychlý protiútok a po krásné kombinaci mezi středními obránci se míče zmocnil Beňo, jenže místo postupu směrem na bránu se po ukvapeném rozdnutí pokusil hostujícího brankáře přehodit, což nebylo ideální řešení a jeho oblouček zamířil mimo. Poté následovala krátká přestávka na občerstvení, po níž se pokračovalo ve stejném tempu.

 

Rosovice většinu svých útoku základy nadále dlouhými pasy směrem vpřed nebo se snažili probít zhuštěným středem, kde cesta před pozorné a dobře bránící hráče Luhy cesta k úspěchu nevedla. Titul smolaře zápasu si definitivně zasloužil Lukáš Beňo, který se v závěru prvního poločasu mohl po skvěle sehraném protiútoku prosadit hlavou, který mu nahlavu posadil dokonale načasovaným centrem Martin Krůta, jenže Beňo s blízkosti bránu netrefil a jeho pokus zamířil mimo.

Jak první poločas skončil,tak druhý začal

Luhy po přestávce nadále pokračovaly v ustavičném tlaku a míč směřoval rychle po ose Beňo – Matyáš – Martin Broum a poslední jmenovaný se mohl radovat tentokrát již legulérního úvodního gólu zápasu. Kapitán domácího týmu Martin Broum to udělal skvěle, když přihrávku Matyáše z první uklidil technickou střelou přesně k tyči. Poté se však vývoj zápasu začal otáčet. S vedením jako by přišla nervozita a domácí fotbalisté začali chybovat, zatímco hosté naopak ucítili šanci a začali více běhat. Netrvalo to dlouho a Rosovice během pár minut převzaly iniciativu.

 

Ofenzivní snažení Rosovic podporovali i obránci a zejména střídající Ján Kovács způsoboval svými přihrávkami domácí obraně nemalé potíže. V 56. minutě navíc Kovács ukázal, že má také dobrou střelu, když se postavil k rozehrání volného přímého kopu a jeho následná technická střela olízla vnější stranu tyčky. Domácí si pořádně oddechli, ale jen na chvíli. Vzápětí se hosté prezentovali razantní střelou a brankář Miroslav Slepička měl co dělat, aby míč konečky prstů vytáhl mimo tři tyče.

 

S přibývajím čase Luhy čím dál více spoléhaly na rychlé pritútoky, ty však většinou skončily na pevné obraně Rosovic a nebo následnými rohovými kopy, z nichž ale domácí hráči nedokázali nic vytěžit. Rosovice byly směrem vpřed nebezpečnější a po hodině hry se dočkali vyrovnávací branky. Domácí vhazovali daleko od své brány, jenže poté přišla rychlá ztráta míče, kterou po bleskově sehraném protiútoku potrestal Josef Buřič, který míč pod padajícím brankářem procedil míč do brány.

 

Netrvalo to dlouho a domácím Luhům se opět připoměl skvěle hrající Ján Kovács, který se dostal na značce pokutového kopu k odraženému míči, jeho následná střela ale byla příliš razantní a zamířila nad. Na opačné straně pro sebe mohli urvat tři body také domácí, když Milan Broum dostal příliš mnoho prostoru na pravém křídle, jenže místo centru na volného spoluhráče se rozhodl pro střelu, která rozvlnila pouze boční síť. Utkání mezi Luhami tak skončilo spravedlivou remízou, se kterou zřejmě všichni aktéři budou nakonec spokojeni.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Luhy
Trenér Pilík - TJ Sparta Luhy: „Myslím si, že zápas skončil zaslouženou remízou. První poločas byl vyrovnaný a po přestávce do sedmdesáté minuty měli na vrh domácí Luhy. Závěr patřil Rosovicím. Remíza je spravedlivá."




Sestavy


TJ Sparta Luhy
M. Slepička [-] - D. Krůta [-] , J. Fejt [-] , R. Matyáš [-] , M. Broum [-] - M. Broum [-] , M. Krůta [-] , J. Jun [-] , L. Matějka [-] (75. P. Novotný [-] ) - M. Čech [-] (66. P. Spilka [-] ) , L. Beňo [-]

TJ Sokol Rosovice
P. Soukup [-] - J. Buřič [-] (77. A. Švejnoha [-] ) , M. Kopecký [-] , J. Pinsker [-] , J. Máša [-] , M. Formánek [-] , M. Štofíra [-] (46. J. Kovács [-] ) , J. Tuháček [-] , J. Soukup [-] (46. J. Kotrbatý [-] ) , J. Gregorek [-] , J. Peták [-]

ŽK: 31. M. Broum , 59. M. Broum - 17. M. Formánek , 46. J. Gregorek , 80. J. Máša .
Místo: Luhy. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Schořovský Jan - PAUKNER Karel, ŠVIDKOV Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.