0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožmitál chtěl bodovat, nakonec si z Jinců odvedl tři body


Branky


0

Rožmitál ve čtvrtém kole příbramského okresního přeboru zavítal do Jinců, kde chtěl získat alespoň bod, nakonec ale hřiště soupeře po výhře 2:0 opustil se všemi třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jince nepotrestaly velké chyby hostů

Rožmitál nezastihl úvod zápasu v dobrém rozpoložení a vytvořil dvě hrubé chyby, naštěstí pro hosty je ale domácí Jince nedokázaly potrestat. Poté se hra přelila na druhou stranu a Rožmitál dostal svého soupeře pod tlak. Hosté se dostali k několika střelám, ty ale zneškodnil pozorný brankář Aleš Hůla nebo zamířily mimo.

 

Jince během prvního poločasu spoléhaly na rychlé protiútoky, ty ale obranná řada Rožmitálu dokázala včas zastavovat a soupeře během úvodní půlhodiny do žádné další příležitosti nepustila. Zatímco domácí chyby hostujícího týmu nepotrestali, Rožmitál využil hned tu první. Brankář Aleš Hůla špatně odkopl míč od své brány a Tomáš Drechsler ukázal skvělou kopací techniku.

 

Tomáš Drechsler si rychle zpracoval míč a druhým dotykem ho poslal za záda brankáře Aleše Hůly, který se po své chybě nestačil včas vrátit do své brány. Rožmitál se vzhledem ke své aktivitě ujal zaslouženého vedení, které ještě mohl navýšit, ale do kabin se po prvním poločase odcházelo za stavu 1:0 pro hostující tým.

Rožmitál po přestávce spoléhal na protiútoky

Do druhého poločasu šli hostující hráči s vědomím, že musí přežít možná tlak Jinců a vyrážet do rychlých protiútoků. Rožmitál rozmělnil úvodní tlak domácího týmu, rychle protiútoky ale zastavovala dobře hrající obrana, která hosty několikrát vystavila do ofsajdové pasti. Minuty rychle ubíhaly a schylovalo se k samotnému závěru zápasu, v němž se Jince snažily usilovně vyrovnat.

 

Obranná řada Rožmitálu ale fungovala jako dobře namazaný stroj a hosty do žádné velké brankové příležitosti nepustila. A když už se domácí fotbalisté dostali do zakončení, jejich střely skončily na pozorném brankářovi Martinovi Zrnovi. Soupeř vsadil vše na jednu kartu, což hostům otevíralo ještě větší možnost vyrážet do rychlých protiútoků.

 

Hosté poté mohli vstřelit několik gólů, jenže hráčům Rožmitálu scházel potřebný klid v koncovce. Diváci se ale v samotném závěru utkání přece jen ještě jednoho gólu dočkali, Pavel Sedláček sice nedokázal prostřelit vybíhajícího brankáře Aleše Hůlu, po něm to ale na sebe vzal Petr Mora, jehož střela zpoza šestnáctky tentokrát zamířila přesně ke vzdálenější tyči a Rožmitál zvítězil 2:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
Marek Zárybnický (trenér TJ Spartak Rožmitál): „Z mého pohledu jsme si výhru zasloužili. Moc mě potěšil přístup týmu k zápasu. Kluci makali na doraz, bojovali, do zápasu dali všechno. Bylo vidět velké srdce a toho si cením. Po zápase bylo vidět velkou radost z povedeného zápasu a krásné body z venku. Ještě jednou děkuji klukům za předvedené výkony. Děkujeme i našim fanouškům, kteří nás přijeli podpořit v hojném počtu, a věřím, že jsme jim udělali radost.“



Sestavy


SK Jince 1921
A. Hůla [-] - P. Šobek [-] (53. P. Kuthan [-] ) , J. Provazník [-] , M. Píchal [-] (83. J. Ungr [-] ) , M. Píchal [-] , S. Pechlát [-] , J. Tyll [-] (85. K. Oliva [-] ) , L. Biely [-] , M. Beneš [-] , D. Dendys [-] , R. Hůla [-]

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
M. Zrno [-] - P. Varadin [-] , M. Trefný [-] , J. Kuchyňka [-] , O. Pejsar [-] , T. Drechsler [-] (82. R. Kuba [-] ) , P. Sedláček [-] , P. Mora [-] , M. Šturc [-] , J. Váně [-] , K. Pazderník [-] (92. D. Rausz [-] )

ŽK: 38. L. Biely , 66. J. Tyll , 80. M. Píchal , 86. M. Píchal - 41. P. Mora , 58. M. Šturc , 75. J. Váně , 87. O. Pejsar . ČK: 90. M. Píchal .
Místo: SK Jince. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stehlík Jan - KADEŘÁBEK Václav (N), VEJR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.