Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosovice doma utrpěly debakl, Rožmitál odjel domů více než spokojený


0

Fotbalisté Rožmitálu pod Třemšínem odcestovali do Rosovic s velkým očekáváním, protože domácí prohráli během úvodních pěti kol pouze jednou a navíc doma se jim během posledních zápasů velmi dařilo. Až do teď. Rožmitál nasázel do sítě Rosovic šest gólů a hladce zvítězil 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožmitál režíroval hru hned od začátku

Od úvodních minut měli zápas pevně ve svých rukou hosté a na rosovickou bránu se valil jeden útok za druhým. První střely Rožmitálu sice gólem neskončili, což nemuselo hostům příliš vadit, protože poté o sobě dala vědět nová posila Vojtěch Zákoucký, který zahájil své hostování přesnou střelou k tyči.

 

Domácí se nemohli z velkého tlaku vymanit a marně se snažili směrem vpřed něco vymyslet. Po půlhodině hry se neskvěle zorientoval Tomáš Drechsler a přesnou přihrávkou předložil míč do vyložené pozice Lubošovi Hofmanovi, který nezaváhal a zvýšil na 2:0. Za dvoubrankového vedení hosté přestali na okamžik hrát, což mělo za následek dvě šance Rosovic, ani jedna z nich se však po dlouhém pasu neujala a Rožmitál vedl po prvním poločase v Rosovicích o dvě branky.

Rosovice si po přestávce připadaly jako na kolotoči

Rožmitál pod Třemšínem rozhodně po přestávce nepolevil, ba naopak. Hosté parádně kombinovali ve středu hřiště a krásné akci Mory a Drechslera zakončil přesnou střelou Vojtěch Zákoucký, který zvýšil na 3:0 a vstřelil svůj druhý gól v tomto zápase. Poté bezchybní hráči hostujícího celku předvedli chybu v obraně, po které Rosovice vstřelily čestný úspěch.

 

Zbytek zápasu ovšem patřil opět Rožmitálu a v devětašedesáté minutě se prosadil střídající Vít Přígrodský, který krásnou akci po pravém křídle zakončil přesnou střelou k tyči. Poté mohl vstřelit gól skvěle hrající Tomáš Drechsler, tomu ale nebylo přáno, a přestože mu Peter Mora servíroval jednu přihrávku za druhou, prosadit se nedokázal.

 

Petr Mora odehrál skvělý zápas, který korunoval dvěma góly, z nichž první vsítil čtvrthodiny před koncem, a ten druhý v poslední minutě utkání, kdy se prosadil po samostatném úniku na bránu. Rožmitál pod Třemšínem zvládl zápas na těžkém terénu skvěle a zvítězil hladce 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosovice
Marek Zárybnický (trenér TJ Spartak Rožmitál): Soupeř, zřejmě i pod vlivem absencí, nekladl nijak výrazný odpor a my jsme si zaslouženě odvezli tři body. Ještě si dovolím smeknout klobouk před Vencou Petákem, který ve svých letech stále bojuje a dokazuje, že spousta mladých má stále co dohánět. Velká pochvala patří našim klukům za pěkné kombinace, do kterých se zapojovala většina mužstva a počet branek v síti soupeře. Škoda obdržené branky, ale asi se dá pochopit, že není jednoduché udržet koncentraci po celé utkání, zvlášť, když je soupeř smířen s osudem poměrně brzy."




Sestavy


TJ Sokol Rosovice
P. Soukup [-] - A. Švejnoha [-] , J. Kovács [-] , M. Hric [-] , V. Peták [-] , V. Procházka [-] , J. Kotrbatý [-] , M. Formánek [-] , J. Gregorek [-] , J. Peták [-] , M. Štofíra [-]

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
M. Zrno [-] - P. Varadin [-] , T. Drechsler [-] , P. Sedláček [-] , J. Kuchyňka [-] , K. Pazderník [-] (46. A. Přígrodský [-] ) , P. Mora [-] , O. Pejsar [-] , L. Hofman [-] , V. Zákoucký [-] , M. Šturc [-] (78. R. Kuba [-] )

ŽK: 27. V. Procházka , 81. J. Kovács , 84. M. Hric - 52. V. Zákoucký , 78. O. Pejsar .
Hráči zápasu: V. Peták - P. Mora .
Místo: TJ Sokol Rosovice. Počet diváků: 58. Rozhodčí: Vácha Lukáš - KŘÍŽ Jakub, SOUKUP Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.