2:1
(0:0)
79. M. Rampa
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosovice potrápily Dobříš, tři body ovšem nakonec zůstaly doma


Branky


0

MFK Dobříš B v letošní sezóně bojuje tradičně o první místo a proti  chtěla získat všechny tři body, což se ji po vyrovnaném průběhu zápas nakonec podařilo a zásluhou dvou slepených gólů se její hráči mohli radovat z vítězství 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodních pětačtyřicet minut gól nepřineslo

Ačkoliv MFK Dobříš vstupovala do zápasu v roli favorita, hráči z Rosovic byli domácím fotbalistům vyrovnaným soupeřem. Během prvního poločasu byl k vidění především souboj o střed hřiště a sem tam nějaký náznak šance. Brankáři na obou stranách ale žádnou zapeklitou situaci řešit nemuseli, a tak oba týmy odcházely do kabin za nerozhodného a bezbrankového stavu 0:0.

O osudu utkání rozhodly dva slepené góly

Dobříš vstoupila do druhého poločasu s touhou po vítězství a po hodině hry začala být na hřišti lepším týmem. V pětašedesáté minutě domácí vybojovali rohový kop, po kterém poslal přesnou hlavičkou Dobříš do vedení Vojtěch Karásek, na jehož gól za necelých pět minut po krásné kombinaci navázal Jindřich Suchan a domácí rázem vedli o dvě branky.

 

Vypadalo to, že Dobříš už si dvoubrankové vedení pohlídá, ale jedenáct minut před koncem vstřelil kontaktní gól Michal Rampa a vrátil Rosovice zpět do hry o body. Fotbalisté hostujícího týmu ale na gól Michala Rampy ve zbytku utkání navázet nedokázali, a tak se ze zisku tří bodů radovali po těsném vítězství 2:1 hráči domácí Dobříše, která se stále drží v závěsu za vedoucím Rožmitálem pod Třemšínem.

 

Dobříš v příštím kole zavítá do Kovohutí, kde je čeká velice náročný zápas. Kovohutě se sice nacházejí na předposledním místě, o to více se ale budou chtít předvést a získat cenné tři body, na které nedosáhly na půdě vedoucího Rožmitálu. Sokol Rosovice hostí v příštím kole Nečín, který se nachází v klidném středu tabulky, a domácí by proti němu měli minimálně bodovat.



Sestavy


MFK Dobříš B
R. Weber [-] - J. Horáček [-] , D. Pokorný [-] (77. O. Balík [-] ) , J. Pilecký [-] , J. Zbíral [-] - M. Řechka [-] , M. Liška [-] (74. P. Šebek [-] ) , V. Karásek [-] , Z. Fic [-] (46. V. Kuchař [-] ) - Š. Kuchař [-] , J. Suchan [-]

TJ Sokol Rosovice
P. Soukup [-] - M. Rampa [-] , R. Štaffen [-] , M. Štofíra [-] , J. Soukup [-] , J. Pinsker [-] , J. Máša [-] , V. Procházka [-] , J. Kotrbatý [-] (70. A. Švejnoha [-] ) , J. Gregorek [-] , J. Peták [-]

ŽK: 75. V. Kuchař - 83. J. Soukup .
Hráči zápasu: J. Suchan .
Místo: MFK Dobříš. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Schořovský Jan - MALÝ David, DUBSKÝ Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.