Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dublovice si doma otevřely střelnici, odnesli to hosté z Počepic


Branky


14. P. Čejda , 20. L. Bém , 27. M. Vondrák , 36. D. Krůta , 44. J. Lomoz , 47. J. Lomoz , 69. M. Demen - 39. J. Doležal , 65. J. Zdeněk
0

Fotbalisté Počepic v letošním ročníku příbramského okresního přeboru marně čekají na zisk nějakého bodu a jejich čekání bude pokračovat i po sedmém kole, v němž zavítali na hřiště Dublovic, odkud si odvezli debakl 7:2 a pomalu začínají být na poplach, zatímco Dublovice získaly po hladkém vítězství povinné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dublovice předvedly v prvním poločase ofenzivní smršť

Dublovicím vyšel vstup do zápasu skvěle a po necelé čtvrthodině hry se ujaly vedení, když se ve čtrnácté minutě prosadil přesnou střelou Pavel Čejda. Úvodní gól dostal domácí fotbalisty do herní pohody, která vzápětí gradovala několika góly. Na 2:0 nejprve zvyšoval ve dvacáté minutě Lukáš Bém a o sedm minut později už domácí vedli o tři branky, když se pro změnu prosadil krásnou ránou Michal Vondrák.

 

Počepice nevěděly, kde jim hlava stojí a jejich hra se naprosto rozsypala. Necelých deset minut před koncem prvního poločasu se domácí fotbalisté Dublovic radovali z dalšího gólu, o který se postaral opět jiný hráč, tentokrát David Krůta. Vzápětí se podařilo Počepicím rychle snížit, když se prosadil Jakub Doležal a vypadalo to, že do poločasu už se žádnému z týmů gól vstřelit nepodaří, ale opravdu jen vypadalo. Ve čtyřiačtyřicáté minutě napřáhl k přesně střele Jaroslav Lomoz a Dublovice vedly po prvním poločase v zápase bohatém na góly 5:1.

Jaroslav Lomoz orámoval oba poločasy gólem

Jaroslav Lomoz v závěru prvního poločasu zvyšoval na 5:1 a krátce po přestávce na svůj gól navázal. Počepice prohrávaly krátce po přestávce opět o pět gólů, ale navzdory špatnému skóre se zaslouží pochvalu za to, že to nezabalily a směrem dopředu se snažily útočit, pokud k tomu dostaly možnost. V pětašedesáté minutě rozjeli hosté nadějný útok, který zakončil přesnou střelou Jiří Zdeněk.

 

Radost hostujících hráčů ale měla hořkou příchuť, nejen, protože gól znamenal pouze snížení na 6:2, ale především proto, že za necelé tři minuty se prosadil domácí Michal Demen. Zbytek zápasu už žádný gól nepřinesl a Dublovice po závěrečném hvizdu slavily vysoké vítězství 7:2, zatímco Počepice mají o čem přemýšlet. Během úvodních sedmi kol prohrály sedm zápasů v řadě a zůstávají bez bodů a jejich skóre činí 6 ku 25. Pokud něco hosté musí zlepšit, tak je to především obranná fáze hry.



Sestavy


TJ Sokol Dublovice
V. Ješuta [-] - M. Čejda [-] , J. Jelínek [-] (70. J. Dvořák [-] ) - J. Lomoz [-] , M. Vondrák [-] , M. Vondrák [-] , M. Ballon [-] - D. Krůta [-] , P. Čejda [-] - M. Tesárek [-] (46. M. Demen [-] ) , L. Bém [-]

TJ Sokol Počepice
M. Němec [-] - J. Hájek [-] , M. Pejša [-] , V. Skalický [-] (46. R. Chyle [-] ) , P. Lacina [-] , J. Dofek [-] , J. Mrázek [-] , J. Doležal [-] , J. Zdeněk [-] , Z. Slanina [-] , M. Chlasták [-]

ŽK: 48. M. Vondrák , 59. M. Demen - 84. Z. Slanina .
Hráči zápasu: L. Bém , J. Lomoz .
Místo: Sokol Dublovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Máša Jaroslav - KUCHAŘ Emil, SLEPIČKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.