Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:00

14.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Voděrady si připsaly cenný skalp a zajistily si pozici ve skupině o postup


Branky


3

Mužstvo z Voděrad si poradilo s "céčkem" Boskovic a důležitou výhrou se opět posunulo blíže k postupu do vyšší soutěže

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasový výsledek nahrával do karet hostům

Voděrady přijely do Letovic s nutností bodovat, aby se udrželi v nejlepší čtyřce, která jim garantuje souboje s lepšími týmy z 3. třidy. Začátek zápasu patřil Boskovicím, které soupeře přehrávali a vytvořili si zajímavé střelecké možnosti. Hosté hrozili především z brejků. Obranu domácích nejvíce zaměstnával David Dvořák. V 19. minutě se Voděrady dostaly do vedení. Boskovický brankář neudržel střelu, kterou za jeho záda dorazil Pavel Kudláček. Za minutu bylo na voděradské střídačce ještě veseleji. Domácí brankář minul při odkopu balón, kterého se zmocnil David Dvořák a dopravil jej do odkryté brány - 0:2. V závěru poločasu utekl obraně hostů kapitán Vít Šmeral a předložil míč před prázdnou soupeřovu svatyni Ganbuuveii Bayarmagnaiovi, jenž snížil na 1:2. 

Druhý poločas okořenila červená karta

Po poločase vstoupili na hřiště lépe domácí. Vlastimil Pravec byl sestřelen Tomášem Dvořákem na hranici pokutového území a rozhodčí Urban, po konzultaci se svým asistentem, nařídil pokutový kop. Toho se ujal Patrik Pelíšek a s přehledem proměnil do pravého spodního rohu branky. V 64. minutě se dostaly Voděrady k ojedinělému rohu, po kterém nikým nehlídaný Pavel Bednář hlavou poslal hosty znovu do vedení. V 79. minutě zajel Patrik Pelíšek do gólmana hostů, za což obdržel velmi přísnou červenou kartu. Rozhodčí také udělil několik žlutých karet za následnou strkanici. Domácí v závěru utkání tlačili a hnali se za vyrovnáním. V 90. minutě nařídil sudí Urban pokutový kop pro Boskovice za ruku. Po konzultaci s asistentem ji ale odvolal, a tak mohly Voděrady slavit cenný skalp, který jim zajistil možnost utkat se o postup do Okresního přeboru.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice C
D. Chmelíček [-] - D. Prudil [-] , M. Reitschmied [-] , P. Pelíšek [-] , V. Pravec [-] (71. M. Špidlík [-] ) , G. Bayarmagnai [-] (60. O. Dvořáček [-] ) , M. Dvořák [-] , O. Lang [-] , D. Kobelka [-] , V. Širůček [-] , V. Šmeral [-]

Voděrady
R. Spohner [-] - D. Polák [-] , V. Hrnčíř [-] , T. Dvořák [-] , R. Boček [-] (88. J. Alexa [-] ) , A. Chloupek [-] , P. Bednář [-] , A. Komprda [-] , P. Kudláček [-] (69. D. Všianský [-] ) , D. Dvořák [-] , M. Bednář [-]

ŽK: 45. V. Šmeral , 79. M. Špidlík , 80. D. Prudil - 50. T. Dvořák , 70. D. Polák , 79. R. Boček , 90. D. Všianský . ČK: 79. P. Pelíšek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: URBAN Jaroslav - JANČÍK Dušan, TOPINKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích