M. Oliva 60. (p.)
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:30

26.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vorlický se své padesáté branky v sezóně nedočkal, zasekl se na čísle 49


Branky


60. M. Oliva (p.) - 31. J. Vorlický , 45. J. Vorlický , 75. A. Bodeček (p.) , 88. J. Vorlický
2

Páté místo si Bořitov v posledním kole na půdě Knínic zajistil. Vorlický se opět prosadil a to rovnou třikrát a své střelecké konto navýšil na celkový počet 49.
Knínice se rozloučily se sezónou a doufají ve zlepšení do následujícího ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koncovka hostů se postupně lepšila

Knínice dlouho odolávaly nátlaku hostů. Ti si gólové šance vytvářeli, ale chyběla jim, stejně jak v posledních zápasech, koncovka. Ve 31. minutě však gólový půst přerušil po krásné akci Vorlický. Jiří i s jistotou prvního místa v tabulce neotálel a rozvlnil síť ještě jednou. V poslední minutě poločasu se ocitl v samostaném úniku, který s přehledem proměnil a posunul svůj tým do dvoubrankového vedení. 

Dvě penalty, z toho každá na jiné straně

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí hráči. Hosté hrozili z brejkových situací. Ke slovu se domácí dostali v 60. minutě, kdy se domácí hráč dostal mezi dva soupeře a v souboji o míč byl podražen. O pokutovém kopu nebylo pochyb. K míči se postavil Oliva a svůj pokus proměnil do pravého rohu branky. Knínická radost netrvala dlouho, hosté si v 75. minutě vybojovali penaltu. Tu si vzal Adam Bodeček a stejně jako na druhé straně se prosadil do pravého rohu. Definitivní konec nastal v 88. minutě. Znovu se do samostaného úniku dostal Vorlický a svůj nájezd opět proměnil. Zkušeně mezi nohy brankáře. Bořitov tak skončil na pátém místě a bude se pilně připravovat na příští sezóny, od které očekávají víc než od této. Stejně tak domácí očekávají atakování předních příček tabulky v následujícím ročníku.



Sestavy


Knínice
L. Lajšner [-] - D. Stejskal [-] , T. Tlustý [-] (56. V. Mucha [-] ) , M. Lexman [-] , Z. David [-] , P. Ščudla [-] (31. M. Oliva [-] ) , M. Letfus [-] (75. J. Dračka [-] ) , D. Rosenberg [-] (56. M. Korčák [-] ) , M. Letfus [-] , M. Zemánek [-] , M. Rouzek [-]

TJ Sokol Bořitov
D. Foltyn [-] - J. Vorlický [-] , A. Bodeček [-] , V. Petrů [-] (67. V. Měcháček [-] ) , J. Smolík [-] , V. Bodeček [-] (66. R. Kubát [-] ) , T. Nguntual [-] , V. Formánek [-] (66. T. Žouželka [-] ) , S. Krejsta [-] (77. T. Žid [-] ) , D. Daška [-] (42. D. Hořava [-] ) , P. Petrák [-]

ŽK: 53. T. Tlustý , 56. M. Rouzek - 59. P. Petrák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: VOLGEMUT Filip - PIVODA Martin, ODEHNAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Špatná forma hostů bude pokračovat i v Knínicích