Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Definitivní konec pro Adamov, Olešnice si zastřílela


2

Venkovní bilance Adamova před tímto zápasem naznačovala, kterým směrem se bude zápas ubírat. Pouhé 3 body z venkovních utkání a jediná výhra. To byla bilance z utkání venku a tento zápas tuto statistiku nezměnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od domácích pouhé naznačení jejich schopností

Adamov věděl, že skončí poslední a z Okresním přeborem se bude muset rozloučit. A tak si Adamov alespoň chtěl užít svůj poslední zápas a zahrát si fotbal. Jak bylo zvykem se od Adamova venku moc nečekalo. Olešnice vsadila na své mládí a nadělila Adamovu 7 golů. První poločas tomu ovšem nijak nenasvědčoval, pouhé dvě branky z kopaček Truhláře a Petrželky znamenaly dvougólové vedení pro domácí. První půle byla celkem vyrovnaná, Adamov hrál s klidem a snažil se si zahrát fotbal, což celkem vycházelo. Olešnice v první půlce hrála hlavně na nákopy na svá rychlá křídla. Adamovu opět vázla koncovka a fínální řešení jeho akcí. 

 

Adamovu došel dech a domácí si zastříleli

V druhém poločase šlo vidět, že Adamovu docházel dech. Olešnice valila jeden útok za druhým a obrana Adamova si moc nevěděla rady. Další gól přidali střelci Petrželka a Truhlář, k nim se přidala trojice Štarha, Marek a Peša a bylo dokonáno. Konečný výsledek tak byl 7:0 a Adamov se loučí z okresního přeboru. Olešnice obsadila 10. příčku a její mladý tým, může i nadále získávat zkušenosti v okresním přeboru.



Sestavy


FC Olešnice
F. Pečinka [-] - F. Štarha [-] , L. Konopáč [-] , J. Havlíček [-] , M. Chmelíček [-] - R. Pařízek [-] , M. Peša [-] - J. Kleveta [-] , J. Petrželka [-] , K. Truhlář [-] (76. M. Kubíček [-] ) , T. Marek [-]

Adamov
F. Němec [-] - M. Kilián [-] , P. Pirek [-] (72. J. Pilař [-] ) , S. Pindryč [-] , V. David [-] (55. F. Sedláček [-] ) , A. Bobák [-] , F. Těžký [-] , T. Krátký [-] , M. Přikryl [-] , D. Pindryč [-] , A. Zlámal [-]

ŽK: 61. T. Krátký , 64. D. Pindryč .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Kunc František - PAPEŽÍK Jakub, HOŘÍNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Nejhorší útok soutěže se bude trápit i na posledním Adamovu