Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:00

26.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední zápas v okresu Cetkovicím moc radosti nepřinesl


Branky


1

Cetkovice se rozloučili s okresním fotbalem v Jedovnících. Ty avšak nenechaly nic náhodě a do zápasu, i přes nemožnost jakéhokoliv posunu v tabulce, daly vše. Jedovnice jsou tak prvím, a také jediným týmem, kterému se podařilo vstřelit Cetkovícím 5 gólů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odpověď na start hostů přišla do poločasu

Sobotní dopoledne bylo v Jedovnicích rozhodně velice pozitivní. To ale ze začátku rozhodně pozitivně pro domácí nevypadalo. Dvě rychlé akce hostů a rázem z toho byl dvougólový náskok pro Cetkovice. Horák a Sychra, to byla úspěšná dvojice na straně hostí. Povzdechnutí přišlo pro domácí ve 39. minutě, kdy se poprvé rozvlnila síť i hostující branky. Sedláček, který s rozvahou a chytrostí snížil na 1:2. Srovnání přišlo po 5 minutách, kdy se prosadil bombastickým způsobem Juraj Lehotský a rázem bylo vše znovu otevřené.

Jedovnice na závěr udělali hostům uličku slávy

Domácí si s sebou vzali dobrou náladu a hlavně chuť hrát fotbal. Dočkali se také zasloužených odměn v podobě rovnou tří branek. V 66. minutě se prosadil domácí Blatný a muselo by se stát něco hodně mimořádného, aby si nevybil svoji chuť po gólech i jeden z nejlepších hráčů jarní části Michal Mlčoušek. Hosté si ale v koncovce nevěděli rady. Opět skvělý Pavel Pešička podržel svůj tým a nedovolil hostům vstřelit další branky. Avšak domácí si dokázali s hostující obranou, včetně brankáře, poradit ještě jednou. Třešničku na dortu přidal Josef Nezval a definitivně ukončil působení Cetkovic v okresním přeboru. Na závěr přišlo od domácích hráčů krásné gesto. Po odpýskání konce zápasu udělali domácí slavnostní uličku slávy odcházejícímu cetkovickému týmu a oceňujícím potleskem ho provázeli spolu s diváky na cestě do I. B.



Sestavy


SK Jedovnice
P. Pešička [-] - J. Gromský [-] , J. Lehotský [-] (64. M. Nejezchleb [-] ) , R. Lebiš [-] , J. Nezval [-] , M. Šebela [-] (56. Š. Pinďák [-] ) , J. Sedláček [-] , V. Pernica [-] , M. Mlčoušek [-] , T. Blatný [-] , D. Kučera [-] (85. P. Pernica [-] )

Cetkovice
J. Filip [-] - M. Kubín [-] , D. Sychra [-] , J. Horák [-] , D. Letfus [-] (72. J. Baběrád [-] ) , F. Dokoupil [-] , T. Přikryl [-] (88. P. Horák [-] ) , T. Sychra [-] (81. L. Ševčík [-] ) , R. Najer [-] , D. Jedlička [-] , D. Kubín [-]

ŽK: 31. T. Blatný , 53. J. Sedláček - 47. T. Přikryl , 60. D. Jedlička , 69. D. Kubín .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: PIVODA Martin - HLAVIČKA Lukáš, NAVRÁTIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.