P. Bayer 39.
1:1
(1:0)
64. T. Vach (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 15:15

25.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice po ztrátě v Lipovci znovu zaváhaly


Branky


39. P. Bayer - 64. T. Vach (p.)
4

Po ztrátě šancí na zisk titulu se Boskovice na svém domácím hřišti představily v souboji s Doubravicí. Přestože si do kabin vzali jednogólový náskok, udržet se ho však nepovedlo a opět ztratily důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin šli šťastnější domácí

V 25. kole Okresního přeboru se v Letovicích utkaly Boskovice s Doubravicí. Hosté si v minulém kole definitivně zajistili udržení v soutěži, domácí naopak v minulém kole ztratili šanci na postup. Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří si vytvářeli dobré šance a soupeře přehrávali. Gól však přišel až v 39. minutě, kdy Závodný přesně našel Bayera, který již bezproblémově dopravil míč do sítě. Boskovice tak šly do kabin za vedení 1:0.

Penaltou hosté srovnali skóre

Po změně stran byli aktivnější stále domácí. V 64. minutě však Pelíšek podrazil ve svém vápně Schucha a rozhodčí nařídil pokutový kop pro Doubravici. Tu střelou pod břevno proměnil Vlach a srovnal na 1:1. Boskovice poté tlačily do obrany hostů, ale žádnou obrovskou šanci si nevytvořili. Největší domácí šance přišla až v úplném závěru, kdy se po řadě odrazů dostal k dorážce Marek, ale díky teči jednoho z hostujících obránců skončil balón mimo tři tyče. Utkání tak skončilo nerozhodně 1:1.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice B
A. Svoboda [-] - A. Všianský [-] (30. R. Müller [-] ) , J. Odehnal [-] (46. G. Bayarmagnai [-] ) , P. Bayer [-] , J. Kazda [-] (46. S. Matviienko [-] ) , A. Preč [-] (46. V. Hrabec [-] ) , L. Závodný [-] , P. Stria [-] , J. Fidler [-] , M. Stanček [-] , F. Sychra [-] (46. P. Pelíšek [-] )

SK Doubravice nad Svitavou
J. Podloucký [-] - A. Schuch [-] , P. Hájek [-] , M. Aujeský [-] , R. Pijáček [-] , O. Holomek [-] , D. Maňoušek [-] , T. Vach [-] , M. Daněk [-] , M. Dvořák [-] , Z. Vach [-]

ŽK: 25. J. Odehnal - 48. M. Aujeský , 79. A. Schuch , 84. M. Daněk , 90. T. Vach .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PIVODA Martin - HLAVIČKA Lukáš, NEČAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Michal Mlčoušek
Tip experta: výhra domácích

Boskovice, rozjetý tým, který si půjde pro další výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích