0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:30

25.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Marná snaha Bořitova vymyslet cokoliv dopředu se jim vymstila, protiútoky Olešnice byly smrtelné


Branky


5

Domácí se s míčem na nohách nedokázali dostat k bráně a jejich bezmocnost je k bodům nepřiblížila ani o metr. Rychlé protiútoky hostů se ukázaly jako velice účinné a přiblížili se záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Míč se v prvním poločase do vápna moc nepodíval

V první poločase se diváci gólových šancí nedočkali. Domaci většinu času drželi míč a korigovali hru. Hosté přijeli s aktivním pressingem a tak se hra odehrávala převážně ve středu hřiště. Až na pár výjimečných rohů na obou stranách se míč do vápna ani jednoho z týmů nedostal, a tak se šlo do kabin za remizoveho stavu.

Protiútoky hostů byly rozhodující

Stejne jako v první polovině zápasu, domácí drželi míč, ale nebyli schopni vymyslet žádnou překvapivou akci směrem k bráně hostí. Nutno podotknout, že obrana hostí si vše dokázala pohlídat. A tím, že nebyli domácí schopni udeřit, natož vystřelit, tak se vedení ujali hosté z ojedinělého protiútoku. Štarha se utrhl obráncům a dopravil míč do sítě. Hra pokračovala ve stejně pomalém tempu a hostim se poté podařilo, opět z protiutoku, dvakrát udeřit a zápas rozhodnout a strhnout na svoji stranu. V 69. minutě se prosadil Kubíček a v 77. minutě definitivně rozhodl Konopáč. Konečný stav 3:0 absolutně podtrhl bezmocnost domácích vymyslet něco směrem dopředu.



Sestavy


TJ Sokol Bořitov
V. Kubín [-] - V. Měcháček [-] (46. M. Málek [-] ) , K. Modrák [-] , Š. Alexa [-] , L. Petrák [-] , A. Bodeček [-] , V. Bodeček [-] , T. Žouželka [-] (46. S. Krejsta [-] ) , T. Nguntual [-] (81. T. Žid [-] ) , D. Daška [-] (75. R. Kubát [-] ) , D. Hořava [-] (65. P. Petrák [-] )

FC Olešnice
D. Žíla [-] - F. Štarha [-] (90. J. Kleveta [-] ) , L. Konopáč [-] , M. Chmelíček [-] , J. Havlíček [-] - R. Pařízek [-] , D. Kintr [-] , M. Peša [-] - J. Petrželka [-] , T. Marek [-] , M. Kubíček [-]

ŽK: 60. M. Málek - 9. R. Pařízek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PIVODA Martin - STLOUKAL Zbyněk, HEGER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Ťoupek

Expert: Michal Mlčoušek
Tip experta: výhra domácích

Bořitov doma udrží 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza