0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:30

25.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitávka nezvládla důležitý souboj s Knínicemi a v posledním kole bude muset zabrat


Branky


5

Zápas o 6 bodů, to byl souboj mezi Svitávkou a Knínicemi. Oba týmy namočeny v sestupovém pásmu hráli o všechno. Šťastnější byli hosté z Knínic, výhra o jediný gól je posunula blíže k záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O výsledku rozhodl gól Letfuse

Další domácí zápas Svitávky s týmem namočeným přímo v sestupových vodách. Utkání bohužel v neprospěch domácích rozhodla jediná branka, kterou vstřelil hostující Letfus. Dnes domácím střelecký prah zvhl ještě víc než v předchozích zápasech. Už celé 3 zápasy se jim nedaří vstřelit gól.

Avšak šance si na to Moravan vypracoval. Zejména po přestávce Knínicím v obraně pořádně zatápěli. Nejvíce po gólu volala akce po ose Tomáš Hájek - Tomáš Novák. Zde se ale zasvkěl paradním zákrokem hostující brankář Lajšner. A snad ještě více poslední vteřiny utkání, nakoplý míč přeletěl hostující obránce a Tomáš Novák šel zcela sám na brankáře Lajšnera. Ten však zkušeně zmenšil střelecký úhel a míč skončil těsně vedle pravé tyče.

Ke konci obdrželi za vzájemné postrkování a potyčku, která vznikla z vyhecovanosti utkání po červených kartách domácí Tomáš Dyčka a knínický Jan Hejna. Nic na výsledku, ale karty nezměnily. Svitávku čeká v posledním zápase Skalice, kde půjde o vše. Knínice doma přivítají Bořitov.



Ohlasy k zápasu


Svitávka
Martin Pavel - trenér: Dnes jsme bohužel vyhořeli na koncovce a soupeři nedokázali vstřelit ani gól. Situace v boji o záchranu se tak vůbec nezlepšila. Naopak. O všem bude rozhodovat poslední zápas ve Skalici. Nejhorší však je, že hráčů kteří nemohou hrát je snad více než způsobilých




Sestavy


Svitávka
A. Klimeš [-] - T. Prudký [-] , Š. Bednář [-] - I. Peňáz [-] (61. D. Šacher [-] ) , T. Hájek [-] , T. Choruk [-] - R. Bednář [-] , T. Novák [-] - T. Dyčka [-] , V. Šmerda [-] (82. J. Zapletal [-] ) , P. Valoušek [-] (72. K. Hruška [-] )

Knínice
L. Lajšner [-] - V. Mucha [-] (77. D. Rosenberg [-] ) , M. Lajšner [-] (94. T. Tlustý [-] ) , M. Lexman [-] , M. Oliva [-] (88. P. Ščudla [-] ) , M. Korčák [-] , M. Letfus [-] , M. Zemánek [-] , J. Hejna [-] , O. Mucha [-] (21. M. Letfus [-] ) , M. Rouzek [-] (61. D. Stejskal [-] )

ŽK: 76. R. Bednář - 73. D. Stejskal , 83. M. Oliva , 91. M. Zemánek . ČK: 90. T. Dyčka - 90. J. Hejna .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BURGR Štěpán - ODEHNAL David, SKOTÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Ťoupek

Expert: Michal Mlčoušek
Tip experta: výhra domácích

Boj o záchranu obou týmu ale Svitávka hraje doma, takže si myslím že bude brát 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích