2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2023 18:00

23.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO - Dobrý výkon Jedovnic na Boskovice nestačil


Branky


4

Boskovice se v předehrávce 23. kola představilyna domácím stadionu v Letovicích proti Jedovnicím. Přestože výkon hostů byl proti jasnému favoritovi velice dobrý, na body to nestačilo a domácí se posunuli do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto bylo do poločasu

Slunečné páteční odpoledne patřilo v Letovicích zápasu Boskovice - Jedovnice. Domácí již od samého začátku získávali nad soupeřem převahu a vytvářeli si tak zajímavé gólové příležitosti. Tu první měl již v 5. minutě na kopačce Sergii Matviienko, když se objevil zcela sám před hostujícím gólmanem. Ten ho však fantasticky vychytal. Ve 30. minutě si na centr naskočil Robin Müller a hlavou jako první překonal hostujícího brankáře Pešičku - 1:0. V 45. minutě utekl jedovnické obraně Vladimír Hradec, s přehledem překonal brankáře a zvýšil tak vedení Boskovic na 2:0.

Hosté ale v druhém poločase lepší

V druhé půli se již obraz hry začal vyrovnávat, ba dokonce překlápět a stranu hostů. Obrovskou šanci si však jako první připravily Boskovice. Osamocený Antonín Preč si nadvakrát našel odražený balón, v obou případech ho však vychytal jedovnický brankář. Závěrečných 10 minut však patřilo domácímu brankáři Bednářovi. Nejprve v 82. minutě famózně vychytal nůžky Mlčouška. Stejnému hráči následně v 86. minutě lapil skvěle zahraný přímý volný kop. 3 body tak zůstaly v Letovicích, čímž se Boskovice v neúplné tabulce dostaly do čela tabulky Okresního přeboru.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice B
J. Bednář [-] - J. Odehnal [-] , P. Bayer [-] , A. Preč [-] , P. Stria [-] , S. Matviienko [-] (87. G. Bayarmagnai [-] ) , V. Hrabec [-] (46. L. Jurka [-] ) , R. Müller [-] , M. Stanček [-] , F. Sychra [-] (46. J. Fidler [-] ) , L. Sychra [-] (46. P. Pelíšek [-] )

SK Jedovnice
P. Pešička [-] - J. Galita [-] , J. Hudec [-] (46. M. Šebela [-] ) , V. Pernica [-] , J. Gromský [-] , T. Blatný [-] , T. Janíček [-] , K. Vintr [-] (81. J. Wolf [-] ) , D. Kučera [-] (71. P. Pernica [-] ) , M. Gryc [-] (65. R. Lebiš [-] ) , M. Mlčoušek [-]

ŽK: 13. R. Müller , 53. P. Stria - 10. T. Blatný , 22. J. Gromský , 77. T. Janíček .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: HLAVIČKA Lukáš - JEŽEK Michal, JALOVÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Ťoupek

Expert: Tomáš Novák
Tip experta: výhra domácích

V Letovicích se hraje těžce a Boskovice se budou chtít držet špičky tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích