4:1
(2:0)
87. M. Hájek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:30

23.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pasivní hosté si moc ze hry nevytvořili, Bořitov jednoznačně zvítězil


Branky


6. J. Vorlický , 45. R. Nesvadba , 55. J. Vorlický , 64. Š. Alexa (p.) - 87. M. Hájek (p.)
4

Hostující Doubravice přijela do Bořitova s jasnou taktikou, a to nedostat gól. Hluboký, pasivní blok jim ale herně moc nesedl. Bořitov rozhodl už do poločasu a potřetí za sebou dokázal vstřelit 4 branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí šli s dvougólovým náskokem do šaten

Už od prvních minut bylo jasné, kdo bude diktovat tempo hry. I když se o rozehrávku postarali hosté, poté se míče chopili domácí a začali hrát svoji kombinační hru. Hosté do utkání vstoupili pasivně a to se jim také okamžitě vymstilo. Hned v 6. minutě skóroval domácí Vorlický. Domácí nadále kontrolovali míč a hosté pasivně bránili. Do šancí se hosté dostávali pouze po nepřesnostech ve hře Bořitova. Doubravice se pokoušela o dlouhé míče za obranu domácích, nebo o centrované míče, ale nebylo z toho nic vážného. Domácí obrana hrála v klidu a spolu s přispěním gólmana se o vše postarala. V polovině poločasu se tempo hry uklidnilo a hrálo se více ve středu hřiště, bez vážnějších šancí. Do jedné takové se dostal hostující Schuch, kdy po chybě domácích šel do brejku, který se snažil vyřešit kličkou gólmanovi, řešení ale nevybral správné, brankář si počkal a šanci zneškodnil. Na konci poločasu se domácím povedlo navýšit vedení na 2:0, zásluhou kombinace Vorlický a skórující Nesvadba.

Hosté se prosadili alespoň z penalty

Stejně jako v prvním poločase kontrolovali hru domácí. Míč na kopačky hostím moc nepůjčovali a když jo, byl z toho pouze dlouhý nákop, tudíž žádný problém pro obranu Bořitova. V 55. minutě se povedlo dostat Vorlickému do úniku a díky chladnokrevnému zakončení zvýšil na 3:0, v tento moment se utkání zdálo být rozhodnuté. O 10 minut později zahrávali domácí přímý kop a nastřelili ruku hostí stojících ve zdi a rozhodčí písknul penaltu. Tu si vzal na starosti Alexa a s přehledem proměnil. Ve střední pasáži poločasu se toho moc neudálo, domácí kombinovali a vytvořili si pár slibných šancí, které ale zneškondil brankář Doubravice. Do konce utkání se toho už moc nestalo, pouze v 86. minutě se hosté prokombinovali do vápna domácích. Útočník Schuch na několikátý pokus v samostatném úniku tentokrát vybral vhodné řešení a po faulu gólmana Kubína kopala Doubravice penaltu. Tu si vzal na starost Hájek a snížil na konečných 4:1. Bořitov si tak jednoznačně došel pro další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bořitov
Vojtěch Kubín - brankář: Doubravice hrála velmi pasivně a hrozila pouze z brejků a centrovaných míčů. Naši kluci se dobře hýbali a diktovali tempo celého zápasu. Jsem velmi spokojený s dnešní hrou a výsledkem. Připsal jsem si několik dobrých zákroků a zneškodnil jsem gólové šance. Černou kapkou na tomto zápase byla penalta. Nic to ale nemění na tom, že nejdůležitější je výhra a 3 body.




Sestavy


TJ Sokol Bořitov
V. Kubín [-] - Š. Alexa [-] , L. Petrák [-] , J. Vorlický [-] , A. Bodeček [-] , V. Petrů [-] (81. T. Žid [-] ) , R. Nesvadba [-] (53. M. Málek [-] ) , J. Machorek [-] (53. R. Kubát [-] ) , S. Krejsta [-] (53. V. Formánek [-] ) , D. Daška [-] (23. V. Měcháček [-] ) , D. Hořava [-]

SK Doubravice nad Svitavou
J. Podloucký [-] - M. Hájek [-] , R. Pijáček [-] , D. Maňoušek [-] , M. Dvořák [-] , O. Schuch [-] (68. Z. Vach [-] ) , J. Daněk [-] , A. Schuch [-] , M. Veselý [-] , J. Dovrtěl [-] (9. M. Trubák [-] ) , O. Holomek [-]

ŽK: 56. V. Měcháček , 86. V. Kubín , 89. V. Formánek - 25. J. Daněk , 40. M. Hájek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BUREŠ Martin - SKOTÁK Jan, BRACH Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Ťoupek

Expert: Tomáš Novák
Tip experta: výhra domácích

Doubravice je venku podle mého názoru poloviční proto prohraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích