Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 13:00

23.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr z Cetkovic nedal Knínicím žádnou šanci


Branky


4

Den volna a domácí tým jakoby navštívil Pep Guardiola. Velkou roli v této kanonádě hrál i návrat do sestavy kapitána Ondřeje Lepky. Zápas již od začátku byl v režii domácích a do poločasu již bylo rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu bylo rozhodnuto

Již od prvních minut bylo jasné kdo bude určovat tempo hry. Domácí nepustili Knínice do hry a i přestože měli zápas v nohách, tak si vedli suverénně. V 11. minutě otevřel skóre čtyřgólový střelec Přikryl. Hosté si moc šancí nevytvářeli, stále ale živili naději. Ta definitně zhasla ve 30. minutě kdy domácí vstřelili dokonce tři slepené góly. Střelecky se probudil Sychra, který se prosadil ve 29. a 34. minutě. Doplnil ho svým druhým gólem v zápase Přikryl a bylo hotovo. Odevzdaní hosté dostali do poločasu ještě jednu branku z kopačky Dokoupila.

Střídající Ščudla v závěru snížil na rozdíl sedmi branek

Poklidný začátek druhého poločasu byl opět více v režii domácích. Ti nepouštěli hosty k míčí a v 63. minutě se opět roztočil gólový kolotoč. Střelci Přikryl se Sychrem se postarali o další 3 góly do sítě hostů a rozdíl činil 8 branek. Sychrův hattrick a Přikrylovi 4 góly patří mezi nejlepší individuální výkony v sezóně. V závěru se ke slovu ale přecejen dostali hosté, střídající Ščudla se po dvou minutách na hřišti dostal k míči a dokázal skórovat za záda Filipa. Knínice si odvezly ze hřiště v Cetkovicích doslova kanonádu.



Sestavy


Cetkovice
J. Filip [-] - D. Kubín [-] , Z. Ziman [-] , O. Lepka [-] (83. D. Jedlička [-] ) , D. Letfus [-] , F. Dokoupil [-] (46. D. Sychra [-] ) , T. Přikryl [-] , T. Sychra [-] , Z. Šmíd [-] , R. Najer [-] , J. Horák [-] (74. M. Odehnal [-] )

Knínice
J. Korčák [-] - V. Mucha [-] , M. Lajšner [-] (68. T. Tlustý [-] ) , M. Lexman [-] , M. Korčák [-] (68. D. Rosenberg [-] ) , M. Letfus [-] , M. Letfus [-] , M. Zemánek [-] (41. Z. David [-] ) , J. Hejna [-] (85. P. Ščudla [-] ) , P. Palán [-] , M. Rouzek [-]

ŽK: 13. T. Přikryl - 54. J. Korčák .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: ŠVAŇHAL Martin - PIVODA Martin, ŠPANĚLOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Ťoupek

Expert: Tomáš Novák
Tip experta: výhra domácích

Cetkovice na tom svým dětským hřišti umí a těžko se tam s něma hraje. Tady je to jasný.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích