Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:00

22.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černá Hora přijela překvapit, bohužel pro ně na Cetkovice nestačili


Branky


3

Lídr soutěže z Cetkovic si doma poradil s Černou Horou a pojistil si první příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítězný gól padl již v prvním poločase

Cetkovicím se podařil vstup do zápasu, kdy se hned v 6. minutě prosadil Dokoupil. Do konce poločasu se za domácí prosadil také Přikryl a domácí si šli za vítězstvím. Nepouštěli hosty do šancí a když už si nějakou šanci vytvořili, tak ji domácí zlikvidovali. Šanci na zvýšení vedení ještě domácí do poločasu měli, ale využit je se jim nepodařilo.

Pojistka v závěru v podání domácích

Lepší vstup měli opět domácí a z jejich tlaku vyústil také další gól. V 57. minutě se k míči dostal Sychra a ten se nemýlil a upravil skóre na rozdíl 3 gólů. Ke slovu se dostávali i hosté a i na ně se usmálo štěstí. V 82. minutě se prosadil Grenár a hosté ještě viděli záblesk naděje. Ten však netrval dlouho a to konkrétně do 90. minuty, kdy výhru potvrdil Kubín a bylo hotovo. Cetkovice mají tak náskok 5 bodů na druhé Boskovice, ale nesmíme zapomínat na to, že mají ještě dva zápasy k dobru oproti svým nejbližším pronásledovatelům.



Sestavy


Cetkovice
J. Filip [-] - R. Najer [-] (85. O. Lepka [-] ) , Z. Ziman [-] , M. Kubín [-] , J. Horák [-] (88. D. Letfus [-] ) , F. Dokoupil [-] , T. Přikryl [-] , D. Sychra [-] , T. Sychra [-] , Z. Šmíd [-] , D. Kubín [-]

FK Černá Hora
P. Stejskal [-] - R. Štěrba [-] , D. Henek [-] , A. Tatíček [-] (74. J. Stupka [-] ) , Z. Širůček [-] , M. Šafr [-] , J. Šebek [-] (46. D. Koupý [-] ) - L. Chládek [-] , D. Štěrba [-] - D. Grenar [-] , M. Abrahám [-]

ŽK: 80. R. Najer , 85. J. Horák - 70. P. Stejskal , 78. D. Koupý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kunc František - OPLETAL Zdeněk, SOTOLÁŘ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích