2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

22.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znovu výhra o gól, Jedovnice putují za záchranou


Branky


3

Vzestupná jarní forma Jedovnic se opět ukázala. Domácí měli víc ze hry a opět si došli pro 3 body a jejich záchranná mise se stává stále reálnější. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól v první půlce nepadl

Celý první poločas útočil pouze domácí tým z Jedovnic, který si dokázal vytvořit několik zajímavých příležitostí, ale bohužel pro ně žádná z těchto akcí neskončila gólem. Celé útkání se neslo v bojovném duchu a i tempo samotné hry bylo dobré. Určitě tomu pomohlo i počasí, pršelo. První polovina skončila bezbrankovou remízou. 

Hostům se podařilo pouze snížit

Ve druhém poločase se Jedovnice dvakrát prosadily ze standartní situace. Poprvé se prosadil v 55. minutě Mlčoušek. Domácím to bylo málo a v 80. minutě se prosadil Viktor Pernica. Za stavu 2:0 se už hra více kouskovala, Jedovnice hrály to co potřebovaly, snažily se mít víc ze hry, ale zase jim vázla ta koncovka. Ke konci urkání ještě Adamov zvládl snížit zásluhou Bobáka, ale bohužel pro ně se vyrovnání nedočkal. Všechny body tak zůstaly v Jedovnicích.

 



Ohlasy k zápasu



Adamov
David Pindryč: Z mého pohledu naše hra nebyla zas tak špatná, nějaké šance jsme si vytvořili a v obraně jsme až na pár minel taky nějak nehořeli. Asi nám chybělo trochu toho štěstí v zakončení. Na druhou stranu si myslím, že jsme tam všichni nechali to svoje maximum a není se za co stydět. Byl to zápas venku, ty nám prostě nikdy nešly, navíc to bylo s kvalitním soupeřem, takže si myslím že jsme prohráli se vztyčenou hlavou.. Ale výhra je výhra a ty body budou chybět.



Sestavy


SK Jedovnice
P. Pešička [-] - J. Gromský [-] , J. Hudec [-] (66. M. Šebela [-] ) , V. Pernica [-] , R. Lebiš [-] , T. Blatný [-] , D. Kučera [-] , M. Gryc [-] , K. Vintr [-] (80. P. Pernica [-] ) , J. Galita [-] , M. Mlčoušek [-]

Adamov
F. Němec [-] - P. Pirek [-] , V. David [-] (46. O. Jahoda [-] ) , V. Flachs [-] (54. J. Skoumal [-] ) , F. Těžký [-] , T. Krátký [-] , F. Sedláček [-] (80. A. Bobák [-] ) , M. Přikryl [-] , D. Pindryč [-] , A. Zlámal [-] , J. Pilař [-] (80. O. Synek [-] )

ŽK: 29. J. Pilař .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ROUČKA Jiří - SKOTÁK Jan, BRACH Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích