2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doma konečně za tři body. Doubravice poprvé doma do plných


Branky


3

Bojovné utkání od první minuty, hosté hráli útočně, domácí však pozorně bránili a snažili se využít každou chybu soupeře k rychlému útoku. Zápas rozhodla aktivní dvojice SchuchDovrtěl, první skvěle přihrával a druhý chladnokrevně zakončoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté aktivní, šťastnější však domácí

Hosté již od začátku hráli útočný fotbal a potvrzovali to spoustou akcí. V 17. minutě po faulu na Vacha zahrával Schuch standartní sitacu, střelu po zemi vedle zdi brankář vyráží před sebe a dobíhající Daněk nestačil zakončit. Následnou šanci Olešnice likviduje Podloucký, dorážka končí v síti, hráč byl však v offsidovém postavení. První branku přinesla 36. minuta, kdy hostující brankář vyhodil míč na pravou stranu, vyhození vystihl Schuch, potáhl míč do vápna, přesně přihrál na rozběhnutého Dovrtěla, který po zemi uklidil míč do sítě a upravil na 1:0.

Chyba v obraně dala hostům naději

Hosté začali druhý poločas aktivně a hned od úvodního hvizdu se tlačili dopředu. Velká šance přišla pro domácí v 50. minutě kdy Schuch Ondřej vybojoval míč, poslal do uličky Vachovi, ale jeho pokus o obhození končí nepřesně. Hosté další své slibné šance nevyužili a ke slovu se dostala opět Doubravice. V 69. minutě opět v akci Schuch Adam, který vystihl špatné autové vhazování, získal míč, ztáhl do vápna,  kde našel stejně jako v 1. poločase Dovrtěla, akce jako přes kopírák a 2:0. V závěru se ještě po chybě ve středu obrany měli šanci radovat hosté, a taky že se radovali. První střelu gólman Podloucký ještě stačil vytáhnout, na dorážku Petrželky byl však krátký. Doubravici se povedlo poprvé doma vyhrát a stále se drží na osmém místě



Sestavy


SK Doubravice nad Svitavou
J. Podloucký [-] - M. Hájek [-] , R. Pijáček [-] , D. Maňoušek [-] , T. Vach [-] , O. Schuch [-] , J. Daněk [-] (78. M. Dvořák [-] ) , A. Schuch [-] (89. L. Tomek [-] ) , M. Veselý [-] , O. Holomek [-] , J. Dovrtěl [-]

FC Olešnice
D. Žíla [-] - L. Konopáč [-] , J. Havlíček [-] (58. M. Vrzal [-] ) , M. Chmelíček [-] , J. Šafařík [-] - M. Peša [-] , L. Kleveta [-] - J. Petrželka [-] , D. Kintr [-] , K. Truhlář [-] (66. M. Kubíček [-] ) , T. Marek [-] (77. J. Kleveta [-] )

ŽK: 18. O. Holomek , 74. A. Schuch , 86. M. Dvořák , 89. O. Schuch , 89. M. Veselý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BUREŠ Martin - STLOUKAL Zbyněk, NAVRÁTIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích