Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedovnice pokračují ve vynikající formě a opět si doma připsaly plný počet bodů


4

Forma jedovnických roste rapidním tempem a doma si poradili i s Olešnicí, přestože už na začátku se hosté dostali do vedení, domácím se podařil obrat a zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedovnice inkasovaly hned ve druhé minutě

Začátek utkání kromě střídání v první minutě také přišla úvodní branka. Michal Kubíček se ve druhé minutě poprvé zapsal mezi střelce a otevřel skóre. Utkání zkomplikoval vydatný déšť, ale lépe na tom byli domácí. První poločas viděl ještě jednu gólovou akci. Hostující gólman na promočeném trávníku podklouzl a Vintr uklidil míč do odkryté brány a vyrovnal stav utkání. Poločasový stav 1: 1 poslal obě mužstva do kabin s tím, aby se trošku osušila, všichni si byli ale vědomi toho, že to nebude lehká jízda. 

Hostům se podařilo pouze snížit

Přestože pršelo vydatně a vytrvale, což fotbalu nikdy moc neprospívá, tak domácí měli lehkou výhodu. Do šancí se dostávali a během druhé čtvrthodiny druhé půle dali 2 góly, nebesa se začala vyjasňovat a domácím fanouškům se vyjasnily tváře. Aby to ale nebylo všechno tak jednoduché a sluncem zalité, 15 minut před koncem hostující tým snížil zásluhou Petrželky na rozdíl jednoho gólu. Domácím se podařilo udržet jednobrankový náskok a opět získali plný počet bodů. 



Sestavy


SK Jedovnice
P. Pešička [-] - M. Gryc [-] , K. Vintr [-] , P. Pernica [-] , J. Sedláček [-] (1. M. Šebela [-] ) , J. Gromský [-] , V. Pernica [-] , M. Mlčoušek [-] , T. Blatný [-] , D. Kučera [-] (55. J. Lehotský [-] ) , R. Lebiš [-]

FC Olešnice
D. Žíla [-] - J. Šafařík [-] , M. Chmelíček [-] , L. Konopáč [-] - M. Peša [-] , D. Kintr [-] , M. Vrzal [-] , L. Kleveta [-] - K. Truhlář [-] , J. Petrželka [-] , M. Kubíček [-]

ŽK: 49. D. Kučera - 27. M. Chmelíček , 65. J. Šafařík , 77. M. Vrzal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠEVČÍK Roman - STUCHLÍK Vladislav, VODIČKA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Matěj Lajšner
Tip experta: výhra hostů

1:2
Olešnice potřebuje přidat další body, dole v tabulce se ostatní týmy nějak rozjeli, tak si potřebují pojistit svoje umístění.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích