0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2023 18:00

18.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka mezi zachraňujícími se týmy dopadla shodně, bitva o sestup je stále otevřená


Branky


7

V dohrávce 18. kola se potkali dva týmy, které od sebe nedělí ani jeden bod. Svitávce se na jaře daří o něco více, ale na úspěch to tentokrát nestačilo. Souboj o záchranu je stále více než otevřený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly diváci nespatřili

Ve středeční dohrávce 18. kola bylo cítít, že pro oba týmy jde o hodně. Vítězství by jedno z mužstev posunulo výrazně k záchraně. Nasazení všech hráčů tak bylo po celý zápas na maximální úrovni. Co se týče hry, tak se potkali dva vyrovnané celky. Avšak více jasných gólovek si vypracovali hosté z Olešnice. Proměňování šancí však vázlo na nepřesném zakončení nebo na vynikajícím Klimešovi v brance, který dnes Moravan výrazně podržel. Domácí hrozili více ze standartek. Nejblíže vstřelenému gólu domácí byli asi 20 minut před koncem. Roman Bednář dokonce rozvlnil síť hostující branky, ale po signalizaci pomezního se branka odvolala z důvodu domnělé hry rukou domácího útočníka. A tak konečný vysledek utkání s Olešnicí skončil stejně jak na podzim 0:0.



Ohlasy k zápasu


Svitávka
Martin Pavel - trenér: Až konec soutěže ukáže jak byl dnešní bod důležitý. Dvě kola před koncem se rozdíl na poslední Adamov zvýšil na 3 body. Další zápas máme za soupeře opět doma, tým Knínic, který je jen bod před námi. Závěr okresního přeboru nabízí v boji o záchranu opravdové drama, za které by se nemusely stydět ani nejvyšší fotbalové soutěže.




Sestavy


Svitávka
A. Klimeš [-] - V. Bednář [-] , T. Prudký [-] , Š. Bednář [-] - T. Hájek [-] (90. D. Šacher [-] ) , T. Choruk [-] - R. Bednář [-] , T. Novák [-] - R. Tenora [-] (46. V. Šmerda [-] ) , T. Dyčka [-] , P. Valoušek [-] (60. I. Peňáz [-] )

FC Olešnice
D. Žíla [-] - F. Štarha [-] , M. Chmelíček [-] , J. Havlíček [-] , J. Šafařík [-] (63. J. Slavíček [-] ) - M. Peša [-] , D. Kintr [-] , R. Pařízek [-] - J. Petrželka [-] , M. Kubíček [-] (90. K. Truhlář [-] ) , T. Marek [-] (71. J. Kleveta [-] )

ŽK: 38. J. Petrželka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PRUDIL Pavel - JEŽEK Michal, HLAVIČKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Ťoupek

Expert: Jan Galita
Tip experta: remíza

Svitávka bude ráda za remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Svitávka v jarní části uhrála bod v Lipovci a Vysočanech. Doma si zápas uhlídají i přes vysokou marodku.