0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:00

17.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysočany si doma rozdělily body se Svitávkou, gólu se fanoušci nedočkali


Branky


3

Vyrovnaný zápas, který při troše štestí mohly vyhrát domácí tak i hosté. Branka však nepadla a Svitávka si odvezla důležitý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bohužel doprovázela vážná zranění

Po nevydařeném utkání v Cetkovicích Vysočany na domácí půdě přivítali zachraňující se Svitávku a všichni domácí fanoušci věřili v jasné vítezství. Hosté během zimní přestávky prošli velkým progresem, což se potvrdilo v úvodních dvou kolech, kdy si připsali 6 bodů a i dnes podali velmi sympatický výkon. Naopak domácí hráči do utkání vstoupili velice vlažně, ale i tak si jako první vypracovali 100% šanci, když se na pravé straně uvolnil Maňoušek, ale svůj samostatný únik s následnou střelou zakončil nepřesně. Bohužel se ukázalo, že další taková šance již nepřijde. První poločas zasáhla hosty dvě nucená střídání kvůli zranění. K dispozici byla i záchranná služba, která si převzala jednoho z hráčů.

Ani ve druhém poločase diváci gól neviděli

I když ve druhé půli Vysočany zvýšili obrátky a vytvořili si územní převahu, tak hostující defenzíva fungovala na výbornou a body se tak spravedlivě dělily. Pro Svitávku to byla velice důležitá remíza a odlepila se tak od samotného spodku tabulky.



Ohlasy k zápasu



Svitávka
Martin Pavel: Absolutorium zaslouží především výkon naší obranná čtveřice, která podala precizní bezchybný výkon. Po celý zápas to byl z obou stran velký boj s enormním nasazením. Na těžkém terénu to bylo především o osobních soubojích, kterých bylo nespočet. Co nás však velmi trápí je vážné zranění dvou našich záložníků během prvního poločasu. U Honzy Kubína (na detailní diagnózu se ještě čeká) tak i Štěpána Pinkavy (přetržené postranní vazy) došlo ke zraněním kolene. U obou nezaviněně bez kontaktu s protihráčem. V poslední řadě je třeba opět poděkovat všem našim fanouškům, jejichž forma má také výrazně stoupající tendenci.



Sestavy


Vysočany - Šošůvka
J. Valach [-] - J. Jamrich [-] , M. Vybíhal [-] , M. Krátký [-] , A. Dvořák [-] (75. L. Bezděk [-] ) , M. Srostlík [-] , D. Svoboda [-] , T. Crhonek [-] , J. Maňoušek [-] (72. K. Gryc [-] ) , A. Petržel [-] , T. Wágner [-] (63. L. Škvarenina [-] )

Svitávka
M. Pavel [-] - Š. Bednář [-] , R. Tenora [-] , I. Rohutskyi [-] , V. Bednář [-] - T. Choruk [-] , Š. Pinkava [-] (44. V. Šmerda [-] ) , J. Kubín [-] (25. T. Novák [-] ) , T. Hájek [-] , F. Chloupek [-] - R. Bednář [-]

ŽK: 82. M. Vybíhal .
Počet diváků: 119. Rozhodčí: BARÁK Hynek - PINDRYČ David, MAŠKA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích