Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Adamov si před domácím publikem poradil s Knínicemi a uhájil si 3 body.


Branky


4

Červená karta hostí a dva góly Bobáka zpříjemnily v Adamově fotbalové odpoledne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Adamov si pohlídal start do utkání

Adamov začal aktivněji a už v 7. minutě se k doražce v málem vápně dostal Alexandr Bobák, který si připsal svůj 8. gól v této sezoně. Knínice se samy dostaly pod tlak, když ve 4. a 25. minutě dostali 2 defenzivní hráči žlutou kartu. Ve 26. minutě se po povedeném přímem kopu trefil kapitán adamovských Filip Těžký a vsítil již svoji 10. branku aktuálního ročníku. Brankář domácích neměl během prvního poločasu moc práce a poklidně kontroloval hru domácích. 

V závěru výhru zpečetil Bobák

Druhý poločas začal v podobném tempu jako první půlka, domácí hájili svůj náskok, přesto občas zbytečně až moc riskovali a snažili se útočit ve větším počtu, díky čemuž se otevřela obrana na případné protiútoky. V 57. minutě přišla 1. žlutá karta pro domácí hráče, konkrétně se proti pravidlům provinil Martin Přikryl. Hlavní sudí, ale věděl že karta byla přísná, a tak ušetřil Přikryla druhého karetního trestu po dalším faulu. Oba týmy si vytvořily několik šanci, ale žádná z nich neskončila golem. V 82. minutě přišla druhá žlutá karta pro hráče domácího celku Davida Pindryče, stejně jako v prvním případě žluté karty se jednalo o taktický faul na půlce. Kapitán domácích dostává v 85. minutě žlutou kartu za nesportovní chování a v zápětí přichází červená karta za hrubé nesportovní chování pro hostujícího Matěje Lajšnera. Nakonec v 90. minutě korigoval výsledek utkání svým 9. golem v sezoně Alexandr Bobák, který proměnil pokutový kop. 



Ohlasy k zápasu


Adamov
David Pindryč: Chtěli jsme víc vyhrát, proměnili jsme šance a zápas zvládli.




Sestavy


Adamov
F. Němec [-] - P. Pirek [-] , J. Pavlík [-] , T. Krátký [-] , A. Bobák [-] , F. Těžký [-] , F. Sedláček [-] (72. J. Skoumal [-] ) , M. Přikryl [-] , D. Pindryč [-] , A. Zlámal [-] , M. Líkař [-]

Knínice
L. Lajšner [-] - V. Mucha [-] , M. Lajšner [-] , M. Lexman [-] (84. P. Ščudla [-] ) , M. Korčák [-] , M. Letfus [-] (53. Z. David [-] ) , M. Letfus [-] , D. Rosenberg [-] (53. P. Palán [-] ) , O. Mucha [-] (68. T. Tlustý [-] ) , M. Zemánek [-] , J. Hejna [-]

ŽK: 57. M. Přikryl , 82. D. Pindryč , 85. F. Těžký - 4. J. Hejna , 25. M. Zemánek . ČK: 89. M. Lajšner .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: HLAVIČKA Lukáš - BUREŠ Martin, BRACH Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Ťoupek

Expert: David Pindryč
Tip experta: výhra domácích

Pro oba týmy to bude zápas jara. Věřím že Adamov bude doma silnější a vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích