L. Beňo 77.
1:2
(0:1)
13. M. Lexa
50. M. Lexa
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:00

10.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhy doma poprvé v sezoně padly, nestačily na Pičín


Branky


77. L. Beňo - 13. M. Lexa , 50. M. Lexa
0

Fotbalisté Sparty Luhy nastoupili do zápasu s Pičínem s cílem odčinit kolaps v Dublovicích, jenže proti nim stál soupeř, který v minulém kole vyprovodil s devítigólovým výpraskem Jince. Svou formu prodal Pičín i jeho elitní snajpr Michal Lexa i na hřišti Luhů, kterým připravil první domácí porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pičínský kanonýr Lexa poprvé udeřil ve 13. minutě

Do zápasu domácí vstoupili aktivně. Jak je jejich zvykem, napadali rozehrávku soupeře, ale celý první poločas jim chyběla tvrdost v osobních soubojích. Hosté měli v tomto směru navrch, navíc jim hrál do karet i vývoj. Po serii přihrávek se dostal ve 13. minutě k míči hostující Lexa a levou nohou poslal míč z hranice vápna do branky. Domácí hrozili po křídlech nebo nákopy za obranu, ale jejich centry často marně hledaly adresáta. A když už je našly, bylo řešení útočníků ukvapené a bez efektu. V tutovce selhal Beňo, jeho spoluhráče Brouma vychytal Bohuněk, a tak byl poločasový stav 0:1.

Přesilovku využili domácí jen ke snížení

Po polačase začal Pičín lépe. Po chybě domácí obrany se dostal k míči znovu na hranici velkého vápna Lexa a s přehledem ho uklidil po zemi do protilehlého rohu branky - 0:2. Otřesené Luhy dlouho nemohly najít rytmus a recept na dobře pracující obranu rivala. Dostaly se jen je dvěma náznakům šancí. Po krásné přihrávce Mazoura zatáhl Beňo míč po pravé lajně, ale místo centru volil střelu, která šla vedle. Domácí útočník měl nepřesnou mušku i po odraženém balónu z rohu malého vápna. Od 70. minuty začali být domácí aktivnější, což vyústilo ve faul pičínského obránce Kunce na unikajícího útočníka, kterého přidržel. A protože viděl druhou žlutou kartu, byl sudím Pauknerem vyloučen. Domácí přesilovku využili zanedlouho. Po centru ze středu hřiště si za obranu naběhl Beňo a hlavou snížil na 1:2. Víc už toho finišující domácí nestihli. I když hosté byli v poslední čtvrthodině hodně zatažení, měli dvě tutové šance. V obou ale zklamal kanonýr minulého kola Ježek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Luhy
Pavel Pilík (trenér): Ze začátku jsme byli aktivnější, ale přišla první střela Pičína a inkasovaný gól. Velkou šanci Brouma na vyrovnání naopak chytil Bohuněk. Druhý poločas začali hosté lépe a dal na dva nula. Až posledních pětadvacet minut jsem poznával svůj tým. Hráli jsme aktivně, napadli a snížili na 1:2. Soupeře jsme posledních 15 minut mačkali, ale gól už jsme nedali.

TJ Sokol Pičín
Valery Koffi (trenér): V první půli jsme začali hodně nepřesně, přesto jsme šli do vedení. Gól Michala Lexy přišel jako blesk z čistého nebe, pak jsme hru srovnali. Po jeho druhé brance jsme převzali otěže zápasu do svých rukou, ale zkomplikovali jsme si život vyloučením Kunce. Domácí dali kontaktní gól a utkání zdramatizovali. Posledních deset minut bylo z naší strany jen o hájení výsledku, přesto mohl dát Ježek z brejků tři góly.



Sestavy


TJ Sparta Luhy
P. Volf [-] - D. Krůta [-] , M. Hadač [-] (66. R. Matyáš [-] ) , V. Kout [-] , T. Mazour [-] - M. Nehéz [-] , R. Mařík [-] , J. Jun [-] , M. Broum [-] (66. J. Schacherl [-] ) - L. Beňo [-] , M. Čech [-] (54. L. Matějka [-] ) -

TJ Sokol Pičín
D. Bohuněk [-] - J. Kunc [-] , T. Hazucha [-] , M. Hazucha [-] , J. Kuba [-] - M. Rozmajzl [-] , J. Herák [-] , J. Benák [-] , V. Blahovec [-] - L. Ježek [-] , M. Lexa [-] (90. T. Pecka [-] ) -

ŽK: 62. T. Mazour , 73. M. Nehéz - 38. J. Kunc , 76. D. Bohuněk , 88. J. Benák . ČK: 74. J. Kunc .
Hráči zápasu: T. Mazour , M. Broum - M. Lexa .
Místo: Luhy. Počet diváků: 69. Rozhodčí: Paukner Karel - KŘÍŽ Jakub, ŠVIDKOV Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.