Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:30

26.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistrovské Pohořelice se rozloučily s A. třídou vítězstvím - foto + závěrečné poděkování trenéra


Branky


0

Do posledního utkání sezóny jsme šli s vědomím, že už nám 1. místo nikdo nevezme, ale také s vědomím, že chceme udržet jarní neporazitelnost a také neporazitelnost na domácím hřišti v průběhu celé sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu jsme však nevstoupili s přílišnou koncentrací a nasazením. Spíše jsme hráli hodně individuálně a laxně bez týmového zapojení. Přesto jsme si vypracovali tutovku, kdy po kombinaci přešel přes gólmana Dmytro Y., ale po skvěle provedené kličce nedokázal dopravit míč do prázdné brány. To se nám vymstilo a hosté se prosadili poprvé v 17. minutě po hrubce naší obrany, 0:1. I přesto, že jsme hosty přehrávali a měli územní převahu, náš výkon byl nemastný neslaný a diváka nemohl bavit. Do konce poločasu se znovu prosadili hosté a po centru do vápna hlavou zvýšili na 0:2.

 

 

V kabině bylo o poločasu snad poprvé v sezóně více dusno, jasně jsme si řekli, že takto určitě ne. Po vystřídání našeho zraněného kapitána Michala Š. se začali dít věci. Nejprve snížil v 52. minutě Dymo Y. střelou k tyči, 1:2. V 62. minutě se po krásné akci z autového vhazování uprostřed hřiště a po úniku z levé strany naservíroval Bóďa L. křižnou přihrávkou osamocenému Ríšovi K., který nedal gólmanovi vůbec šanci, 2:2.  V 78. minutě přidal vedoucí branku po standartní situaci a závaru v šestnáctce svým důrazem Kuba Š., 3:2. Následně v 81. minutě krásnou kombinační souhrou zvýšil po průniku do pokutového území a křižnou bombu do šibenice rozvlnil síť po čtvrté, 4:2. Další branka přišla po centru zprava v 85. minutě, kdy se prosadil hlavou Ronaldo E. a završil tím konečný účet tohoto utkání, 5:2.

 

 

Autor: Z. Matoušek - fotbalpoho.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohořelice
Trenér Matoušek: Velice si cením přístupu všech hráčů a podpory vedoucího týmu pana Milana Kohúta. Trénujeme pravidelně 3x týdně a věnujeme se přípravě na naše soupeře. Vedeme si velmi dobře takticky a zdobí nás pracovitost, obětavost, důraz a musím přiznat, že i kvalita našich hráčů na všech pozicích včetně náhradníků, kteří skvěle přistupují ke své roli a vždy naši hru oživí. Naši hráči jsou schopni hrát na více postech a vedou si velice dobře. V tomto jsme velmi silní. Vypíchnul bych 3 hráče a to Rostíka Kroupu, Zbyňka Loubka a Tomáše Kalivodu. Na tyto hráče je vždy spoleh a pokud nastane situace, kdy máme zraněné hráče, na dovolené apod., jsou vždy okamžitě k dispozici a připraveni hrát. Není to tak jednoduché, mnohdy jen trénovat a nehrát. Navíc ještě v jejich letech. Tomáš Kalivoda jako jeden z našich dvou gólmanů absolvoval celou zimní přípravu a te´d většinou kryje záda nejlepšímu gólmanovi nejen této soutěže Tomáši Sedmidubskému. Na tyto hráče nedám nikdy dopustit a jsou klíčem k našim úspěchům.




Sestavy


TJ Sokol Pohořelice
T. Kalivoda [-] - F. Vedral [-] (76. R. Kroupa [-] ) , J. Šimša [-] , Z. Petrásek [-] - R. Koch [-] - B. Lang [-] , P. Hron [-] , A. Fiala [-] , D. Yatsyna [-] , R. Manuel [-] - M. Ševčík [-] (46. Z. Matoušek [-] )

TJ Slavoj Velké Pavlovice
K. Němeček [-] - R. Vejvančický [-] , J. Vintrlík [-] (64. P. Havelka [-] ) , P. Bulíček [-] , T. Pátek [-] , N. Janás [-] (79. D. Malůšek [-] ) , J. Malhocký [-] , D. Havlík [-] , M. Slavík [-] (56. D. Píša [-] ) , T. Osička [-] , P. Havlík [-]

ŽK: 13. Z. Petrásek , 88. R. Manuel .
Počet diváků: 139. Rozhodčí: HOLÍK Jiří - ŠENKÝŘ Petr, CHABIČA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.