Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožmitál opět naděloval, Dobříš B si odvezla tucet branek


Branky


9. M. Šturc , 16. P. Mora , 18. J. Váně , 45. V. Škácha , 49. P. Mora , 52. T. Drechsler , 58. P. Mora , 61. M. Šturc , 73. O. Pejsar , 75. M. Šturc , 83. P. Mora , 89. M. Šturc
0

Jsou jako válec! Přejedou vše, co jim stojí v cestě za vysněným návratem do I. B třídy. Fotbalisté Spartaku Rožmitál pod Třemšínem znovu ukázali svou sílu, když v souboji 10. kola okresního přeboru na svém stadionu doslova rozdrtili rezervu Dobříše. Při dvanáctigólové nadílce se zaskěli útočníci Petr Mora s Martinem Šturcem, kteří nešťastného brankáře hostů shodně překonali čtyřikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během dvaceti minut bylo rozhodnuto

Domácí fotbalisté na soupeře vlétli a hráči dobříšské rezervy chvílemi nevěděli, kde jim hlava stojí. Aktivitou hýřili zejména útočníci Martin Štruc s Petrem Morou, které výbornými přihrávkami ze středu pole zásoboval Jaroslav Váně. Ještě než padl úvodní gól, pohrdli oba zmínění forwardi Rožmitálu tutovkami. Po kombinaci s Váněm otevřel v 9. minutě skóre Štruc, před nímž zívala prázdná branka. Náskok domácích navýšil Mora, jenž se trefil ránou z dálky. Třetí branku přidal Váně, jehož střela se odrazila od břevna za záda golmana Karase. Rožmitál dál pokračoval ve hře plné pohybu a nápaditých kombinací, zatímco soupeř působil odevzdaně. Na další trefu diváci čekali téměř do přestávky, kdy se po akci Váněho prosadil střelou o tyč Škácha.

Střelecké dostihy Štruce s Morou neměly vítěze

Kdo čekal, že domácí pod dojmem čtyřbrankového vedení poleví, ten se hluboce mýlil. Svěřenci trenéra Marka Zárybnického pokačovali i v druhém poločase ve vysokém tempu a zápas proměnili v exhibici. Střelou z hranice šestnáctky na 5:0 zvýšil Mora, který vzápětí vybídl ke skórování Drechslera. Po kolmici Kuchyňky mezi dobříšské obránce postupoval Mora sám na brankáře Karase a své sólo zakonči s bravurou kanonýra. Na světě byl první hattrick! Zahanbit se nechtěl ani druhý útočník Štruc. Nejprve vstřelil osmý gól po kombinaci s Drechslerem a při jubilejní desáté trefě jesličkami potupil nebohého gólmana dobříšské rezervy. Ten se významně podepsal pod předchozí branku Pejsara, jenž na polovině hřiště zachytil jeho špatný odkop a z více než 40 metrů jej přeloboval. Fanoušci na tribuně se dobře bavili a uzavírali mezi sebou sázky, kdo z dua Štruc, Mora bude úspěšnější ve střeleckém souboji. Chvilku se zdálo, že to bude Mora, jenž po akci Sedláčka s Váněm střílel do prázdné branky, ale z vedení nad útočným parťákem se těšil jen šest minut. V 89. minutě se totiž počtvrté prosadil pohotovou dorážkou Štruc. Co předvedli hosté? Nic! Za celý zápas si nevypracovali žádnou příležitost ani nezaměstnali rožmitálské gólmany, kteří se mezi tyčemi nudili. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
Marek Zárybnický (trenér):: Výsledek hovoří za vše. Je pravda, že nám všechno sedlo a sešli jsme se kompletní, a to pak mají soupeři proti nám těžké. Na Dobříšské jsme vlétli, takže neměli čas něco vymýšlet a my trestali jejich chyby. Chtěli jsme pořád hrát a dávat góly. Samotného mě překvapilo, jak snadno jsme utkání zvládli a soupeře mě chvílemi bylo líto.




Sestavy


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
M. Zrno [-] (59. J. Leitermann [-] ) - M. Hruška [-] , T. Drechsler [-] (63. P. Leitermann [-] ) , J. Kuchyňka [-] , V. Škácha [-] (46. P. Sedláček [-] ) , P. Varadin [-] , P. Mora [-] , O. Pejsar [-] , L. Hofman [-] (70. M. Janoušek [-] ) , J. Váně [-] , M. Šturc [-]

MFK Dobříš B
J. Karas [-] - J. Suchan [-] (83. J. Liška [-] ) , V. Kuchař [-] , M. Řechka [-] , M. Liška [-] , M. Tran [-] , J. Čihák [-] (64. R. Holý [-] ) , J. Zbíral [-] , J. Pilecký [-] (46. V. Šišma [-] ) , O. Šlechtický [-] , O. Balík [-]

ŽK: 41. J. Váně - 35. M. Tran .
Hráči zápasu: J. Kuchyňka , J. Váně , P. Mora , M. Šturc .
Místo: TJ Spartak Rožmitál pod Třemší. Rozhodčí: Schořovský Jan - KŘÍŽ Jakub, DUBSKÝ Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.