Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojkovice s Nikolčicemi se o body podělily


Branky


3

Zajímavé utkání bylo k vidění ve Vojkovicích, kde se body dělily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta v závěru poločasu

Utkání načal prvním gólem Adam Čapka, který se v 11. minutě trefil a poslal hosty do vedení. 

 

Vojkovice byly v prvním poločase o malinko lepší, ale velkou šanci dostali hráči Nikolčic. Ti mohli navýšit své vedení díky nabídnuté penaltě po faulu obránce Vojkovic.

Penaltu ovšem zneškodnil Marek. Nedáš - dostaneš, to platí pořád. Po neproměněné penaltě se trefili domácí. Konkrétně Lukáš Zeman v 44. minutě a vyrovnal na 1:1.

4 góly během dvanácti minut

V druhém poločase byli pro změnu lepší hosté, ale byli to domácí, kteří se ujali hned dvoubrankového vedení. Předtím ale obrovskou šanci spálil střelec Šabata, který postupoval sám na brankáře, ale nedal.

 

V 66. minutě se prosadil Kryštof Malý a otočil stav utkání - 2:1. O sedm minut později se domácí radovali potřetí, druhý gól v zápase vstřelil Lukáš Zeman - 3:1.

 

Radost domácích netrvala dlouho. V 76. minutě snížil na 2:3 Tomáš Rabovský. A hned o dvě minuty později bylo srovnáno na 3:3 zásluhou Davida Petráska.

Utkání tak skončilo zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu


SK Vojkovice
Trenér Teiner: Nikolčice hráli dobře, drželi balon, zkušený mančaft. Měli výborné standartní situace. Pro diváka velmi dobré utkání, muselo se to líbit. Výborně zápas odřídil rozhodčí, opravdu výbornej rozhodčí. Nakonec zasloužená remíza si myslím.

Družstevník Nikolčice
Člen realizačního týmu - Všianský P.: Remíza asi spravedlivá. Dobrej fotbal to byl. Vojkovice mají běhavé, mladé a šikovné kluky. Remíza spravedlivá si myslím.



Sestavy


SK Vojkovice
R. Marek [-] - T. Mrkvica [-] , J. Chrástek [-] , M. Jordan [-] , V. Ryšánek [-] - M. Mezník [-] , L. Pařízek [-] (57. M. Hanzlík [-] ) , M. Papoušek [-] (82. L. Zemánek [-] ) , I. Urban [-] (65. M. Teiner [-] ) , R. Zeman [-] (65. K. Malý [-] ) - L. Zeman [-] (82. S. Ryšavý [-] )

Družstevník Nikolčice
V. Strouhal [-] - J. Šabata [-] , M. Jilka [-] , D. Ryšavý [-] , J. Jelínek [-] , M. Záblacký [-] , M. Axamit [-] , A. Čapka [-] , P. Nasadil [-] , T. Rabovský [-] (83. D. Hrouzek [-] ) , D. Petrásek [-]

ŽK: 75. K. Malý , 89. J. Chrástek - 24. D. Ryšavý .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ŠUSTR Patrik - ROSA Ondřej, ADLER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Lazar

Expert: Libor Nikl
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích