M. Ress 84.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 15:00

21.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubňany potvrdily zlepšenou formu a zvítězily ve Vyškově


Branky


84. M. Ress - 11. M. Fatěna , 64. T. Zelinka
2

Vyškov doma padl s týmem Dubňan. Hosté potvrzují, že se zápas od zápasu zlepšují...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta v úvodu

Hosté z Dubňan mohly jít do vedení už v 9. minutě, protože v pokutovém území byl faulován jeden z útočících hráčů hostů a pískala se penalta. K té se postavil Tomáš Zelinka, ale brankář Havelka jeho pokus zneškodnil a stav tedy zůstal beze změny.

Dlouho hosté nesmutnili. V 11. minutě se po pravé straně rozběhl s míčem kapitán Sviták, míč navezl až do vápna a poté jej předložil skórujícímu Fatěnovi - 0:1.

Vyškovští se sice snažili jít za vyrovnáním, ale své šance nedotáhli o konce, nebo je zkušená obrana Dubňan zastavila.

 

Šance počítali i hosté. I oni však své pokusy nedokázali přetavit v gól.

 

 

 

Úvodní tlak domácích branku nepřinesl

Druhý poločas začal tlakem domácího týmu. Do 60. minuty se hrálo víceméně na polovině Dubňan, ale domácí se nedokázali prosadit a tak udeřili hosté.

 

Domácí obránce Kučera špatně vyhodnotil situaci, chtěl přihrát svému brankáři, ale nahrál do běhu soupeři, který se protáhl po levé straně a předložil míč zhruba na pokutový puntík, kde dobíhal Tomáš Zelinka a uklidil míč k tyči. V 64. minutě 0:2. 

 

Mladý tým domácích se snažil vyrovnat, ale dobře hrající obrana hostů si dokázala poradit s jejich snahou o vstřelení gólu.

Jiskru nadějě vykřesal v 84. minutě ze standartní situace Michal Ress, když se prosadil hlavou a snížil na 1:2. Domácí se pak tlačili do šancí díky dlouhým míčům za obranu, ale ty spolehlivě sbíral brankář Nedvědík ve spolupráci s obranou. 

 

Když se tedy neujala žádná ze šancí Vyškova, skončil zápas za stavu 1:2. 



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov B
Trenér J. Liška: Postavili jsme do utkání velmi mladé mužstvo. Chceme vidět, jak se s takovým zápasem mladí hráči popasují. Myslím, že kluci zahráli velmi dobře - určitě výkonnostně porostou. Nebyli jsme posíleni o žádného hráče A týmu, mladí hráči se mohli ukázat. Musíme v tréninku dále pracovat a připravit se na další utkání.




Sestavy


MFK Vyškov B
D. Havelka [-] - J. Klimeš [-] , M. Rusiňák [-] , O. Moural [-] , P. Zimmermann [-] , J. Mach [-] (29. P. Pospíšil [-] ) , D. Janča [-] (20. O. Zajíček [-] ) , M. Lička [-] (80. V. Hanulík [-] ) , V. Němec [-] , M. Ress [-] , M. Formánek [-] (46. T. Kučera [-] )

FK Baník Dubňany
M. Nedvědík [-] (75. A. Šťastný [-] ) - J. Sasínek [-] (56. T. Šalša [-] ) , T. Zelinka [-] , V. Hofírek [-] (64. L. Noga [-] ) , M. Fatěna [-] , M. Soldán [-] , J. Křižka [-] , O. Krejčiřík [-] , D. Sviták [-] , D. Juřica [-] , P. Hlaváč [-]

ŽK: 9. M. Lička , 23. V. Němec - 49. P. Hlaváč , 86. T. Zelinka .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: WENCL Jakub - ŘEZNÍK David, DADÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Lazar

Expert: Dominik Všianský
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích