M. Hála 75.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:30

21.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznová Lhota potvrdila roli favorita a zvítězila v Kohoutovicích


Branky


2

V sobotu dopoledne čekal hráče Hroznové Lhoty výlet k geograficky nejvzdálenějšímu soupeři v 1.A třídě, tedy do brněnských Kohoutovic. Utkaly se dva týmy z opačných pólů tabulky, tedy domácí, kteří byli druzí od konce a hosté, jimž naopak patřila druhá příčka tabulky. Zdviženým ukazováčkem pro hostujícího favorita byl výsledek Tatranu z minulého kola, v němž Kohoutovice šokovaly výhrou na půdě rozjetých Velkých Pavlovic (4:2). Jenže jakékoliv hostující obavy se rozplynuly již po pár minutách. Domácí tým totiž svému soupeři herně nestačil a vlastně po většinu utkání tahal za kratší konec provazu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Březiny

Hráči Hroznové Lhoty se navíc bleskově ujali vedení, když jejich kapitán - Aleš Radmil oslovil z pravé strany nejlepšího střelce soutěže - Ondřeje Březinu a ten v 6. minutě pokořil bezmocného Macháče, 0-1.

 

Kohoutovičtí hráči byli blízko vyrovnání v 15. minutě, kdy se po centru z levé strany dostal ke střele z deseti metrů Škubica, mířil však těsně nad. Byla to ovšem ze strany domácích labutí píseň, neboť další šance připisovali na své konto výhradně hosté. Ve 20. vyslal ostrý centr z levé strany Martin Matyáš, ovšem na malém vápně číhající Filip Gazárek jeho pobídku těsně minul. Za další čtyři minuty pak přiklepl Smetka naopak na velké vápno pro Radmila, jeho střela země - vzduch však prolétla těsně nad břevnem domácí brány a nenašla tak svůj cíl. Za další minutu se k další střele z hranice velkého čtverce dostal Martin Matyáš, ovšem ani on ji nedokázal nasměrovat mezi tři tyče. A tak se pojistky svého vedení hosté dočkali ve 31. minutě. Akci zahájil skvělým průnikem z levé strany Smetka, jehož ostrou střelu Macháč vyrazil pouze před Gazárka, na něhož zbyl snadný úkol, tedy dorazit míč do prázdné brány, 0-2

 

Poté hosté dobrou, kombinační hrou a držením míče kontrolovali průběh utkání a poslední šanci první půle měli až ve 41. minutě, když se krásnou, individuální akci blýskl Aleš Radmil, ovšem jeho střelu zhruba z penalty Macháč výborně vyrazil.

Hosté lepším týmem

O poločase panovala mezi domácími a hostujícími fanoušky přátelská atmosféra, došlo rovněž na vzájemné nalévání slivovice. A vlastně i po startu druhé pětačtyřicetiminutovky to byl pro hosty nadále pohodový zápas. A stejně jako v první půli se i zkraje té druhé dočkali gólu. Po přetaženém centru si míč našel Smetka, výborně ho navedl k brance a poté oslovil na hranici velkého čtverce Gazárka, který krásně zamířil k tyči, 0-3.

 

A za další čtyři minuty mohlo být pro domácí ještě hůř, ovšem Patrik Škopík z šestnácti metrů mířil těsně vedle. Poté se hra rozkouskovala několika střídáními na obou stranách. Domácí trenér využil všech pěti možností a vlastně velké šíře své lavičky a jeho změny nakonec přinesly kýžené ovoce. V 75. minutě totiž přistál centr zprava na malém vápně k nohám střídajícího Hály a ten přeloboval vybíhajícího Dvořáka, 1-3.

 

Po snížení domácí hráči sice na několik minut ožili, jejich elán měl ale jepičí trvání. Naopak do konce zápasu počítali šance znovu už jen hráči v bílých dresech. Dvě minuty před koncem se po přihrávce Gazárka dostal ke střele střídající Domanský, projektil z jeho kopačky však Macháč skvěle vytěsnil nad bránu! Strážce domácí brány si stejně skvěle vedl i za minutu po akci bratranců Smetky z Březinou, kdy další nebezpečný pokus vychýlil nad břevno. A jak by řekl klasik - to bylo vše, přátelé. Hráči Hroznovky se tak bodově dotáhli na vedoucí Pohořelice, které čekal odpolední zápas na hřišti zachraňujícího se Veselí nad Moravou. V příštím kole uvidí Zelničky šlágr, když přijede výborný tým Velkých Pavlovic.

 

 

 

 

 

 

Autor: Pavel Solařík/web Hr. Lhota



Sestavy


Tatran Kohoutovice
K. Macháč [-] - L. Koubek [-] , M. Tesařík [-] (66. P. Hanzl [-] ) , J. Jedlička [-] , M. Janíček [-] (49. L. Průcha [-] ) , E. Božek [-] (46. M. Hála [-] ) , L. Vránek [-] , T. Rumler [-] (73. T. Tinka [-] ) , L. Krejčí [-] , D. Mezera [-] , M. Škubica [-] (66. M. Růna [-] )

Sokol Hroznová Lhota
M. Dvořák [-] - A. Radmil [-] , Z. Smetka [-] , P. Škopík [-] (88. O. Hruška [-] ) , D. Mizerák [-] (72. M. Domanský [-] ) , M. Chrenčík [-] , F. Gazárek [-] , O. Březina [-] (90. S. Jagoš [-] ) , D. Škopík [-] , O. Bíla [-] , M. Matyáš [-]

ŽK: 64. L. Krejčí - 82. O. Březina .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SMUTNÝ Jan - ROSA Ondřej, KOMÁREK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Lazar

Expert: Dominik Všianský
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů