Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 10:30

21.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Pavlovice doma schytali pověstného bůra


Branky


2

Překvapivým výsledkem skončil zápas mezi Pavlovicemi a Vojkovicemi. Na takové utkání budou chtít domácí jistě rychle zapomenout..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý nástup hostů

Hráči Vojkovic zřejmě překvapili svého soupeře velkým pressingem. Domácí tak byli donuceni k chybám, které zároveň vedly ke gólům v síti brankáře Chromka.

 

Po chybě v obraně domácích se prosadil hned v 7. minutě Michal Mezník - 0:1.

Domácí měli velké problémy se dostat do hry a Vojkovičtí toho využili. V 24. minutě se trefil Michal Jordan a zvýšil na 0:2. Ke smůle domácích se ještě ke všemu zranil brankář Chromek a musel jej zastoupit nahrádní brankář Rolíšek.

 

To byla další velká rána už pro tak otřesené hráče Pavlovic. Na poločasových 0:3 navíc v 37. minutě zvýšil Marek Papoušek a s domácími hráči to nevypadlo vůbec dobře. 

Druhá půle už se jen dohrávala

V druhém poločase nebylo k vidění příliš mnoho šancí. Hosté pokračovali v napadání a úspěšném tlaku. Na rozdíl čtyř branek zvýšil vedení Matěj Teiner a v 74. minutě svítilo na světelné tabuli skóre 0:4.

 

Utkání se pak dohrávalo a na konečných 0:5 upravil v 89. minutě svým druhým gólem Michal Mezník.

 

 

 



Sestavy


TJ Slavoj Velké Pavlovice
J. Chromek [-] (25. J. Vintrlík [-] ) - R. Vejvančický [-] , J. Vrablic [-] , T. Pátek [-] , N. Janás [-] , P. Havlík [-] , R. Biksadský [-] , D. Havlík [-] (25. D. Rolíšek [-] ) , M. Slavík [-] (72. V. Hovězák [-] ) , T. Osička [-] (76. I. Burac [-] ) , D. Malůšek [-] (76. P. Havelka [-] )

SK Vojkovice
F. Hubáček [-] (66. S. Ryšavý [-] ) - T. Mrkvica [-] , J. Chrástek [-] , M. Jordan [-] , M. Hýsek [-] , V. Ryšánek [-] - M. Mezník [-] , L. Pařízek [-] (23. M. Hanzlík [-] ) , M. Papoušek [-] (57. M. Teiner [-] ) , R. Zeman [-] (66. R. Marek [-] ) - L. Zeman [-] (57. K. Malý [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: HAMINGER Milan - KUBEC Radek, KRBŮŠEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Lazar

Expert: Dominik Všianský
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích