Pohořelice na jaře stále neporaženy


Branky


3
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový 1. poločas

Fotbalisté Pohořelic vstoupili do utkání velmi aktivně a hráli častěji s balonem na svých kopačkách. Do velkých šancí se ale příliš nedostávali, protože hosté z Nikolčic přijeli na půdu lídra tabulky dobře připraveni. 

 

Hosté zataženi na své obranné polovině dobrým taktickým a disciplinovaným výkonem odrážely útočné snahy svého soupeře. Hráči hostů častým kouskovaním hry nedovolili ofenzivně laděnému mužstvu domácích dostat se do většího tlaku a vyložených šancí. Poločas tedy skončil bez branek.

Petrásek v závěru rozhodl o dělbě bodů

Druhý poločas už přecejen góly nabídl. V 55. minutě využil špatné komunikace brankáře Vlacha s obráncem domácí Adam Fiala a otevřel skóre 1:0.

 

Domácí viditelně povzbuzeni vedoucí brankou mohli navýšit své vedení, ale žádnou ze šancí neproměnili. Naopak přišel trest - v 73. minutě se prosadil Petr Starý a vyrovnal na 1:1. 

Radost hostů z vyrovnání však netrvala dlouho. Po standartní situaci se k dorážce hlavou dostal Jakub Šimša a v 76. minutě vrátil vedení na stranu domácích Pohořelic. 

 

Fotbalisté Nikolčic se pak snažili o vyrovnání a zatlačili svého soupeře na svou polovinu. Když se domácím nepodařilo dopravit míč do bezpečných míst, využil toho jejich soupeř k vyrovnání. V 88. trefil Petrásek a určil tako konečný výsledek zápasu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohořelice
Trenér Matoušek: Myslím si, že jsem si nezasloužili vyhrát. Na druhou stranu když dvakrát vedeme, tak bychom to měli uhrát. Je to škoda.

Družstevník Nikolčice
Člen realizačního týmu - Jelínek M.: Hráli jsme zodpovědně. Byli jsme si vědomi síly domácích. Z obou stran to byl zajímavý fotbal.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: OUJEZDSKÝ Jan - HAMINGER Milan, KRON Dávid.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Lazar

Expert: Jakub Šabata
Tip experta: remíza

Sázkařským slangem 02 - neprohra hostů.

Tip: výhra domácích